Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez lehet? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez lehet? Vagy szerintetek is hazudik a kis álnok? Gonosz nő egyébként.

Figyelt kérdés

Volt egy nőm együtt voltunk 2 és fél évig, utána minden következő pacekját megcsalta velem, aztán szakítottunk, nem is bánom, de nekem ő olyanokat magyarázot, hogy hozzámképest eddig ő még nem is volt szerfelmes, mert hogy mennyit tettem érte meg egyéb marhaságok. Vége lett örökre, összeszed egy srácot egy hét és elvileg tökig szerelmes belé... Ami azért is furcsa mert az előttem lévő pasiját hónapokig nem bírta kiheverni rendesen... /amúgy ritka gonosz lány/...így utólag azért boldog is vagyok, hogy nem az én életenergiámat szipolyozza...

De a lényeg szerintetek csak győzni akar? Szerintem 100....

2009. szept. 21. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
WTF???xDDD
2009. szept. 21. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
sztem is.
2009. szept. 21. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod
2009. szept. 21. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Használj egy kis vazelint, attól majd elmúlik!
2009. szept. 21. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Az nem lehet,hogy még szereted,ha ez foglalkoztat?:)
2009. szept. 22. 00:53
 6/7 anonim ***** válasza:
tuti még szereted. Amúgy szeddjé valami kur.vát fel és máris győztélxd
2009. okt. 30. 14:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem csak van egy csomó közös ismerősünk azok meg mindig ezzel traktálnak, és kíváncsi lettem.
2009. nov. 4. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!