Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az hogy a barátom napok óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a barátom napok óta le se szarja a fejem, nem tudom miért, és még én keresem őt, helyes?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de napok óta nem keresett a barátom. hétfőn mikor utoljára taliztunk még minden a legnagyobb rendben volt, azóta nem keres, nem ír, nem hív, le se sz*ar.

mindig ő keres engem, ő írt rám először, ezért furcsa.

kedden én írtam rá, egy mondatot írt, utána semmibe vett.

ha most megint ráírok én hogy mi van? akkor az nyomulás??? nem akarom hogy azt gondolja, hogy rá akarom magam erőltetni, de elkezdtem félni, félteni a kapcsolatot...

2013. ápr. 5. 14:43
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

És igazatok volt...

Rám írt ma.

Egyelőre annyit írt, hogy minden okés e velem, mosolygó fejjel.

pár órával később vettem észre, már nincs fent. bő tíz percet gondolkoztam, hogy mi lehetne most a helyes reakció.

nagyon tömören válaszoltam neki, és megkérdeztem, hogyhogy most van rám kedve? persze nyersen.

szerintetek hogy reagáljak, mit tegyek most? nem tudom mi ez az egész, most már egész jól kivertem őt a fejemből, erre rám ír és megint felbolygatja bennem az érzéseket.

nem tudom hogy közelítsem meg most a dolgokat. azt se tudom egyáltalán mi most együtt vagyunk e még!! :S

2013. ápr. 12. 22:29
 52/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd őt.Ilyen önző emberrel soha nem leszel boldog.Ha mo megcsinálta megcsinálja ezt máskor is.Hosszú távon képzeld el,tudnál vele így élni?Hogy mindig ő van a középpontba,a te érzéseid meg semmibe vestzi?Mert most fent van a rózsaszín szemüveg másképp látod,de később ha ez se lesz,azon veszed észre magad hogy egy önző ember rabszolgája vagy.
2013. ápr. 13. 09:01
 53/55 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd Őt,de komolyan,ha megint összejössz vele,és újra ezt fogja csinálni,az még jobban fog fájni!
2013. ápr. 13. 10:32
 54/55 A kérdező kommentje:

hagyom... tegnap feltöltöttem egy új, vidám profilképet, azt írtam alá, hogy ébredés, utalva a megújult énemre.

éjjel rám írt, hogy micsoda új profilkép, ezt követően picit beszélgettünk, ma is még beszéltünk egy keveset, de nem igazán reakcióképes ma már, kérdeztem valamit és mosolygó smiley-val válaszolt, pedig konkrét kérdés volt. talit pedig nem kezdeményezett... nagyon rossz ez így... patthelyzet, de szerencsére érzelmileg már eléggé kihűltem, hogy ne érezzem magam megint rosszul.

viszont jó lenne még egyszer talizni, hogy megbeszéljük a dolgokat de én biztos nem kezdeményezek már.

ha ennyi volt, akkor ennyi volt.

2013. ápr. 14. 13:33
 55/55 anonim ***** válasza:
Ennyi volt?
2018. okt. 28. 01:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!