Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a barátom napok óta le se szarja a fejem, nem tudom miért, és még én keresem őt, helyes?
Nem tudom miért, de napok óta nem keresett a barátom. hétfőn mikor utoljára taliztunk még minden a legnagyobb rendben volt, azóta nem keres, nem ír, nem hív, le se sz*ar.
mindig ő keres engem, ő írt rám először, ezért furcsa.
kedden én írtam rá, egy mondatot írt, utána semmibe vett.
ha most megint ráírok én hogy mi van? akkor az nyomulás??? nem akarom hogy azt gondolja, hogy rá akarom magam erőltetni, de elkezdtem félni, félteni a kapcsolatot...
Ez nekem olyan furcsa...
Ha ilyen csúnyán és ridegen eltud veled bánni,akkor hogy tudott olyan kedves is lenni veled még múlt héten?
Hogy tudott megpuszilni,megölelni,csak éreznie kellett már akkor,hogy nem szeret...De minden jel arra utalt,hogy szeret...Nem értem én ezt.
Aljas dolog,ne sírj érte,hagy a fenébe!
Gondolj erre :)
Annyira aranyosak vagytok, el nem tudom mondani milyen jól esnek az írásaitok, a lelket öntő szavaitok! Sokkal jobban érzem magam már attól, hogy biztattok engem és támogattok, még így a névtelenségbe burkolózva interneten keresztül is! Nagyon nagyon szépen köszönöm nektek!
És abszolút igazatok van, egyszerűen gusztustalan egy eljárási mód volt ez, és senki az égegyadta világon nem érdemelné meg, hogy ilyen gerinctelen módon szakítsanak vele.
ha nem írok rá, akkor igazából nem is ír semmit se... így is úgy kellett kikönyörögnöm belőle ezeket a válaszokat.
Kedves 21:22-es tökéletesen felvázoltad a helyzetet, szerintem abszolút ez történt amit leírtál! kiélte rajtam a szexuális vágyait, mert épp én voltam kéznél, és most hogy megvoltam, rámunt és ennyi volt. így utólag visszagondolva minden erre utal sajnos.
Ha keresni is fog, biztos, hogy nem fogom visszafogadni, ennél azért büszkébb vagyok.
És igazad van... nagyon sok bunkó pasi létezik, de azt hiszem ő mindenkin túltett maximálisan.
Szóval mára már megnyugodtam. Mikor reggel felkeltem még éreztem egy erős nyomást a mellkasomban, és vele álmodtam az éjjel is.
Aztán lassan feloldódott a nyomás, és igazából tudatosult bennem, hogy tökre igazatok van, egyszerűen nem érdemli meg hogy ennyire padlóra kerüljek miatta. Nem érdemli meg,
mert le se szarja, hogy mit érzek, hogy ez milyen rosszul esik, és igazából ez fáj a legjobban. soha, de soha nem gondoltam volna, hogy így ér véget, ennél még a sorozatos megcsalás is jobb lett volna esküszöm.
Szóval most erősnek érzem magam. még fáj, főleg ha az együtt töltött időkre emlékezek, rossz belegondolni, hogy többet nem lesz ilyen, de most már nincsenek depressziós gondolataim, nem érzem azt, hogy ezzel vége az életemnek, hogy ennyit érek, ahogyan ő elbánt velem.
most magamra fogok koncentrálni elsősorban, és optimista vagyok. biztos vagyok benne hogy ezzel a hozzállással pár hét, esetleg 1-2 hónap alatt teljesen közömbösítem őt magamból. facebookra pedig egy csomó mosolygós gépet fogok feltölteni hogy lássa, abszolút nem rendített meg a "szakítás".
Kedves 15:05-ös!
Azóta nincs fejlemény, amit már leírtam tegnap, de szerintem nem is lesz.
Mi végül is szakítottunk :c
Vagyis én szakítottam vele :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!