Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig három komoly kapcsolatom volt, szexkapcsolat nem volt. Szerintetek ezért le kell nézni engem? Ez baj?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 12:09
11/20 anonim válasza:
Ez kamu kérdés ugye?? Ki az az üdődött aki emiatt lenézi a másikat?? Én pont emiatt nézek FEL RÁ!!
12/20 A kérdező kommentje:
Nem vagytok idióták,érdekelt,hogy mások hogyan látják ezt,és hogyan állnának hozzá egy ilyen személyhez.
2013. ápr. 5. 12:45
13/20 anonim válasza:
főnyeremény vagy..én nagyon értékelem az ilyen embereket
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!
2013. ápr. 5. 13:00
15/20 anonim válasza:
nem,és nem is kell olyannal foglalkozni aki lenéz..lehet irigykedik,hogy neked komoly kapcsolataid voltak
16/20 anonim válasza:
Pontosan! Irigy emberből van a legtöbb, a megkeseredett egyedülállók többsége ilyen. Ez a kisebbik baj, sajnos mellé még kárörvendő és rosszindulatú is. Képes tönkretenni a kapcsolatod. Ha neki nincs neked se legyen! Az ilyeneket szívesen fejbeverném egy szívlapáttal :)
17/20 A kérdező kommentje:
Nem irigy emberekre gondoltam,hanem hogy a pasik szemében milyen ez.
2013. ápr. 5. 13:59
18/20 anonim válasza:
Nem is Neked szólt, hanem 15-ösre válasz :)
19/20 anonim válasza:
Szerintem kedves kérdező a (normális) pasik szemében ez inkább előny, nem hátrány..
Van akit zavar ha a csaj szűz, vagy tapasztalatlan. De a többséget sokkal inkább az zavarja, ha a csaj több f*szt fogott mint kilincset. Nem valami jó úgy végigmenni valakivel kézen fogva az utcán, hogy tudod már minden második szembejövőnek megvolt..
Aki emiatt lenéz az olyan is.. a kutyának nem kellene!! Én büszke vagyok rá, hogy 3 komoly kapcsolatom volt és 0 alkalmi. Csak ilyet keresek, akinek nem tetszik tehet egy szívességet. Miért érdekelne ismeretlenek véleménye?? :) Éld úgy az életed ahogy Te akarod, ahogy neked jó!
20/20 anonim válasza:
Én ennek a kérdésnek a kiírása miatt nézlek le téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!