Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig foghatja egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig foghatja egy férfi azt, hogy nem figyel rád arra, hogy fáradt, mert értetek dolgozik?

Figyelt kérdés
Nagyon rendes a párom, csak nem tudunk egész egyszerűen beszélgetni, vagy legalábbis nagyon ritkán. Felmerül a kérdés: miért vagyunk együtt? Egymásba szerettünk és születte kisbabánk. Mindig egy ilyen magas, erős, dolgos emberre vágytam, aki imád... azt nem kalkuláltam bele, hogy azt fogja mondani: "hát nem érted, hogy értünk teszem?". Hasamból fogy az erő, erőltetem a hangom, érzem, hogy nem figyel, amikor beszélek, hát nem vagyok idióta, eddig mindig mindenkivel tudtam... néha még felém se fordul, csak úgy "lapjával" hallgat. Régebben modott olyat is, hogy "két fülem van, míg az egyikkel ide figyelek a másikkal azért még hallak téged. Kommunikáció: adó, kódolás, csatorna, vevő, dekódolás, visszacsatolás. Iszonyúan nincs visszacsatolás, de szerintem dekódolás sem (eddig a csatornára gyanakodtam, de mr nagyon jól beszélem az anyanyelvét, ez az opciűó kilőve). ???

#beszélgetés #kommunikáció #figyelem #figyelmetlenség #párom nem figyel rám #beszélgetni a társaddal #kommunikációs problémmák
2013. ápr. 5. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
anyááááám, túl sokat beszélsz, sok a mellé körítés.
2013. ápr. 24. 19:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Én megértelek, én sem tudnék egy ilyen párral együtt lenni. Nekem úgy tűnik, hogy nem illetek össze, de már túl sok a közös.

Sajnálom, de nem tudom mi a jó lépés.

De amiket leírtál eléggé fontosak egy kapcsolatban. Nem is tudom hogyan maradtál vele ilyen sokáig. Vagy miért jöttél vele össze.

2013. ápr. 24. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!