Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy olyan 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan 23 éves lánnyal, aki azt kéri mesélj neki esti mesét skypon?

Figyelt kérdés

Interneten ismerkedek egy lánnyal, de elég furcsa kérései vannak, hogy meséljek neki népmesét.

pl.: [link]

Szerintetek kezdjek ilyen nővel? Nekem kicsit furi

2013. ápr. 4. 22:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

jó ez a mese, nem ismertem.

az biztos kicsit furi, de nem furán furi, hanem aranyosan furi.

ha nem esik nehezedre egy ilyen kérést teljesíteni, és nem idegesít, akkor miért ne?! olyannak tűnik, aki mellett nem fogsz unatkozni.:)

2013. ápr. 4. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:
én mesélnék neki de utána nekem lehet 1 kívánságom.
2013. ápr. 4. 22:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha ez kell neki.

Ez mar annyira meghokkento, hogy kivancsi lennek mi sul ki belole, szoval belevagnek.

2013. ápr. 4. 22:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem cuki.
2013. ápr. 4. 22:55
 15/19 nardo válasza:
nem
2013. ápr. 4. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez aranyos :)
2013. ápr. 4. 23:28
 17/19 anonim ***** válasza:

hát én azért szentimentálisnak, romantikusnak, aranyosnak tartom magam, de soha nem jutott ilyen az eszembe:DDDDDDDD

hmm, most így bevetem a barátomnál, kiváncsi leszek a reakcióra xd

L/23

ja ha nincsen más stikje, furasága akkor próbáld meg vele:)

2013. ápr. 5. 01:13
 18/19 anonim ***** válasza:
nem ez a lényeg sztem... amúgy aranyos :D
2013. ápr. 5. 19:59
 19/19 anonim válasza:
szerintem ha ez zavar téged akkor ne. bár én a helyedben megpróbálnék elöszőr beszélni vele róla, ha amúgy meg tetszik. :) ha nem is mered felhozni a témát ne vágj bele, mert egy kapcsolatban alapból az az egyik legfontosabb h a problémákat megtudjátok beszélni.
2013. ápr. 7. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!