Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni. A barátom 3 hónapra külföldre utazott, hogyan bírjam ki?
Szeretjükegymást és meg szeretnénk egymást várni, ami szerintem nem is gond! De, nagyon nehezem bírom (3. napja van távol), sajnos a kommunikáció sem a legjobb. Indiába ment, tegnap írt egy E mailt, hogy nagyon nehezen talált internet kávézot. Szerencsére később talált vmilyen telefont és fel tudott hívni. MA én hívom fel, remélem összejön a kapcsolat.
Aki volt már ilyen helyzetben, írjon egy pár tanácsot, hogyan "éljem" túl ezt a 3 hónapot! Köszönöm!
Hát ez attól függ.Ha a szex terén vagy kíváncsi akkor vibrivel, de ha egyedül vagy egy lakásban akkor vegyél pl egy kutyát vagy papagájt akiről tudsz gondoskodni(mert ugye kell takarítani/etetni/itatni stb.)
Járj el moziba, kávézóba csajokkal esténként, ha tanulsz akkor tanulj, de akár interneten is beszélgethetsz.
17f
Jah, persze, első a szex, mi? Szerintem inkább az a fontos, hogy maga a srác hiányzik, nem pedig a dugás...
Kérdező, próbálj minél többször kimozdulni otthonról, barátnőiddel járjatok szórakozni! Persze nem az a cél, hogy találj mást és megcsald, hanem hogy elterelje a figyelmedet a depizésről. Én 5 hónapig távkapcsos voltam, és tudom, hogy tényleg elég rossz msnen, e-mailben meg telefonon kommunikálni, szerencsére átlag heti egyszer tudtunk találkozni. Találj magadnak valami elfoglaltságot, amíg nem tudtok beszélni, ha pedig felhív, akkor használd ki a rendelkezésedre álló időd, és beszélj meg vele mindent, ami fontos neked :) Kitartás, 3 hónap hamar eltelik!
Szia!
Az én barátom is kint van külföldön 3,5 hónapja.Tudom hogy szar, de ez a három hónap hipp-hopp el fog telni, majd meglátod.Most soknak tűnik,de nem az.Az én pasim lehet hogy örökre ment!Az még rosszabb!
Az első 1-2 hét szar lesz de majd idővel megszokod, nem kell aggódni:)Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de nekem segít, hogy a neten tudunk kommunikálni.Probáljatok meg ti is minél többet kommunikálni.Aztán kitudja lehet hogy legközelebb(ha lesz), már együtt mehettek:)
Szóval nem kell elkeseredni, kitartás:)Idővel jobb lesz!
Ui.:én voltam látogatóban kint barátomnál, és mikor haza kellett jönnöm, végigsírtam az utat meg még utána is.Ez 2 hete volt.De már jobb:)
Sok sikert!
Szia!
Az előttem szólóknak igazuk van!Próbáld meg elfoglalni magad,tereld el a gondolataid, akkor legalább nem csak erre gondolsz.Én például konditerembe járok, be van táblázva a napom, igy nincs idöm ezzel foglalkozni, legalábbis nem olyan sokat.
A szex...Hát szerintem nem az a fontos egy párkapcsolatban, hanem hogy szeressétek egymást, és megbizzatok egymásban.A szex csak egy sokadlagos dolog.Nem az a legfontosabb.
Ha pedig hazajön, a szex még jobb lesz:D
Elöző voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!