Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól csókolózni?

Fuuh, de furcsa így olvasni az ilyen jellegű kérdéseket!
Még tavaly nyáron én is tiszta parába voltam hogy hát mégis..mit kell csinálni..stb..
Aztán csak ugy hopp, hirtelen jött, ebbe semmi sincs.
Erre semmi törvény,semmi szabály.
Egyénektől függ..
Engem olyan váratlanul ért az első csók, és szakítás után mondta el a pasim hogy jól smároltam :D
Szóval ettől ne félj. Majd a pasid/csajod majd rá fog vezetni, ha esetleg ő is kezdő akkor majd megtaláljátok a közös "hangot". Ez másodpercek kérdése!
Erre nem lehet rákészülni!

hát ez nagyon egyénfüggő,ki mit szeret
alapigazság,hogy jön az magától!amúgy meg nekem az a véleményem,hogy nem sokan szeretik a nyáltenger csókot...persze lényeg az,hogy egymásra legyetek hangolva,és passzoljon a csókotok,akkor lesz jó nagyon :)
szia:)hát én megpróbálok neked válaszolni.én 15évesen csókoloztam először.nagyon izgultam ,remegett kezem-lábam hát borzasztó érzés volt,és sajnos egy kicsit a fiú is észrevette ezt..aztán leültünk egy padra oda néztem és lesmárolt.nagyon jó érzés volt..azonnal megnyugodtam,szinte kikapcsoltam:)nagyon jó érzés volt..és kicsit haragudtam is magamra hogy minek izgultam ennyire..szóval ne izgulj/izguljatok.sokkal rosszabb..nekem elhihetitek:)és a smárolásnak az a lényege hogy a fiú átdugj a nyelvét a te szádba és körbe-körbe köröztök a nyelvetekkel..én sose dugom át a nyelvemet a fiú szájába..de valamelyik lány igen..én nem szoktam:D ügyesen és ne izgulj;)nem lehet elrontani.
u.i : a fiú nem tudta hogy nekem ő az első;)
1. csóknál nálam az volt a jó hogy nem nekem kellett hanem a csaj közelített felém és így nem izgultam:D amúgy 1. csókom volt és mikor összeért a szánk na akkor fagyott le a vindóz :D
lett belőle egy szájrapuszi xD aztán újra nekifogtam gondolkodás nélkül, azt se tudtam hogy holvagyok.. :D
nemtudtam h hogykell smárolni, csak azt halottam h gáz ha öszenyálazod a csajt aztán azjárt a fejemben h nehogy összenyálazzam xD am vmi körözést kell csinálni a nyelveddel de nemlehet leírni meg nemis érdemes itt magyarázni mert nekem is jött magától. ha én itt megpróbálná m magyarázni avval okosabb nemnagyon lennél de viszont jobban izgulnál. nemérdemes rajta izguli : )

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!