Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok túl érzékeny? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl érzékeny? Vagy mi a franc lehet ez, miért csinálja ezt a barátnőm szerintetek?

Figyelt kérdés

Elegge fel vagyok huzva, itt alszik mellettem, muszaly vhova kiirnom, mert nem birok aludni az idegtol. jo picit tulidegeltem magam. nah diohelyban (jo szar telorol regenyt irni):

baratnomeknel vagyok(o 19 en 24). Ma estere forro szex volt betervezve, jobbanmondva o tervezte be. furdes utan kontosben jott be, ami ala szexi bugyit mg melltartot vett fel, ill erosen utalgatott ra, hogy keszuljek, h mi lesz itt.

Nah amit erdemes tudni, az az, h sajna egy szobaban van a 16 eves occsevel. igy a maganeletunk, ha itt vagyunk, akkor nehezkesse valik, de megoldottuk altalaban. Allandoan marjak egymast, az occse kis goreny, apjara utott, mocskos szaju, onzo, leszar mindenkit, o az elso, ugy erzi. persze bnom se kell felteni, o neki is szep szaja van, pillanatok alatt felhergeli magat es irto bunko tud lenni, ill. onzo.

nah ennyit a szemelyleieasokrol.

bejottem mosdobol, mar mindenki agyban, sotet, stb. megcsapta az orromat egy tomeny labszag, ezt mg is emlitettem a kissracnak, majd elszedultem. mondta, h nm o mg, h furdott, stb, mind1, bnom is rakontrazott, h mar ois erzi, stb, nekualltak vitazni mint a gyerekek mg anyazni, stb. mind1, par perc mulva kuss volt, nm szeretem ezt, de vhol mar megszoktam, az egesz csaladjuk ilyen. a oen ez utan jott. Fexunk egymas mellett mint ket idegen, a kezem megfogta, megszokasbol valszeg. De le se volram szarva. oke nix szex ez a legkevesebb, ezer ilyen volt mar, h este elmaradt, neha be is sertodtem ezen, d nem tart alt az sokaig. olyankor mondja, h nagy baj e ha most nem ledz? v, bocsi, akarmi. most smmi, mintha itt se lennek. ide se bujik, hozzam se szolt, semmi. elobb kerdeztem, h minden rendben van e, mg h jol van e, minden okes e baj van e, stb. valaszolt mindenre 1szoval, valszeg mar felalomban volt.

elore latom, h majd reggel mondja, h ne haragudjak, meg, h hulye volt, stb. de most ideges vagyok, mert ez az egesz szarul esik. 85km-e vagyok pesttol. reggel 4kor fogok kelni, hazabuszozom, otthon pihenek 1orat, aztan megyek dolgozni, jo lesz mi? ezt amugy soxor csinaltam mar nagyon 2ev alatt. de volt parszor meg ma is, hogy ugy erzem, h nm eri meg, hogy egy szar hetfom legyen ezert. ma kb 5-6korul hazamehettem volna ennyi erovel, akkor a sajat agyamban alszom, nm kenyelmetlen mint itt, nm lenne melegem, kialidhattam vna magam, stb. max annyi elonye volt a ma estenek, h segitettem neki megirni a hazijat.

nah velemenyek?

2009. szept. 20. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem vagy keress az öcsikétől távol kérót, 24 évesen ezt már illik megoldani. Hívd fel inkább Te a csajt, vagy valami.

De mondjuk ha így viselkedik, akkor inkább lépj le.

2009. szept. 21. 08:49
 12/16 A kérdező kommentje:

23:26:

igen, nyilván otthon ilyen főleg, az egész helyzetet nem is írtam le, hogy mi szokott ott folyni. Örül is neki, hogy ált ott vagyok és vigasztalom ill. mellette vagyok.

Sokszor beszéltük mér ezt meg, de sajnos az ottani helyzetet nem lehet megoldani, mert ezt a szüleinek kellene, de ők nem fogják.

Ma reggel mielőtt elindultam, mondtam neki, hogy haragszom rá, hogy tegnap este egy szót se szólt meg le se szart. Mondta, h bealudt meg minden. Mind1, igazából mára már lenyugodtan, ált hamar kiürül belőlem a téma, ma kissé nyűgös meg zombi leszek, ennyi, amúgy se alszom ki gyakran magam.

2009. szept. 21. 09:30
 13/16 A kérdező kommentje:

23:49:

Azért nem mondanám, hogy semmi értelme volt, mert legalább vele voltam, tényleg az a gáz, hogy sokat utaztam ma és dolgozok még, stb, ez pedig szar. Volt már sokszor olyan, hogy jó volt ott maradni mellette és megérte így is.

Ezért most nem fogom otthagyni.

2009. szept. 21. 09:32
 14/16 A kérdező kommentje:

23:54:

épp az, hogy nem "nőzők". Ha csak "nőzni" akarnék, akkor arra találnék bárhol "nőt".

Ő lett a befutó, 85km-re lakik, ennyi. Nem lesz ez így örökre értelemszerűen. Senki sem akar örökre távkapcsolatot.

2009. szept. 21. 09:33
 15/16 A kérdező kommentje:

08:49:

Nálunk nyugi szokott lenni, ha hozzánk jön. Viszont nem lehet kilőni, hogy hozzájuk menjünk, szülei nem engednék, ebbe nem tudok beleszólni.

Még 1 év a sulija, ha befejezte, akkor felköltözik hozzánk.

Az meg szerintem nem katasztrófa, hogy 24évesen nincs saját lakásom, illetve, hogy nem megyek el egy drága albérletbe. Apámmal ketten lakunk együtt, nem katasztrófa, nem vagyok "apuci kicsi fia"-ként kezelve sem. Dolgozom rendesen, hazaadok pénzt mindíg, stb. Nem indokolt még, hogy elköltözzek. Eljön annak is majd az ideje.

Az öcsikét náluk viszont nem tudjuk kikerülni, nevelni én meg nem fogom mert nincs hozzá jogom, szüleinek kellene, de ők nem akarják rendesen, ennyi. 1évet ki kell még bírni, utána talán nyugi lesz.

2009. szept. 21. 09:37
 16/16 anonim ***** válasza:
19 évesen nem engedik? 19 évesen már nem kell megkérdezni, hogy szabad-e...
2009. szept. 22. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!