Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok túl érzékeny? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl érzékeny? Vagy mi a franc lehet ez, miért csinálja ezt a barátnőm szerintetek?

Figyelt kérdés

Elegge fel vagyok huzva, itt alszik mellettem, muszaly vhova kiirnom, mert nem birok aludni az idegtol. jo picit tulidegeltem magam. nah diohelyban (jo szar telorol regenyt irni):

baratnomeknel vagyok(o 19 en 24). Ma estere forro szex volt betervezve, jobbanmondva o tervezte be. furdes utan kontosben jott be, ami ala szexi bugyit mg melltartot vett fel, ill erosen utalgatott ra, hogy keszuljek, h mi lesz itt.

Nah amit erdemes tudni, az az, h sajna egy szobaban van a 16 eves occsevel. igy a maganeletunk, ha itt vagyunk, akkor nehezkesse valik, de megoldottuk altalaban. Allandoan marjak egymast, az occse kis goreny, apjara utott, mocskos szaju, onzo, leszar mindenkit, o az elso, ugy erzi. persze bnom se kell felteni, o neki is szep szaja van, pillanatok alatt felhergeli magat es irto bunko tud lenni, ill. onzo.

nah ennyit a szemelyleieasokrol.

bejottem mosdobol, mar mindenki agyban, sotet, stb. megcsapta az orromat egy tomeny labszag, ezt mg is emlitettem a kissracnak, majd elszedultem. mondta, h nm o mg, h furdott, stb, mind1, bnom is rakontrazott, h mar ois erzi, stb, nekualltak vitazni mint a gyerekek mg anyazni, stb. mind1, par perc mulva kuss volt, nm szeretem ezt, de vhol mar megszoktam, az egesz csaladjuk ilyen. a oen ez utan jott. Fexunk egymas mellett mint ket idegen, a kezem megfogta, megszokasbol valszeg. De le se volram szarva. oke nix szex ez a legkevesebb, ezer ilyen volt mar, h este elmaradt, neha be is sertodtem ezen, d nem tart alt az sokaig. olyankor mondja, h nagy baj e ha most nem ledz? v, bocsi, akarmi. most smmi, mintha itt se lennek. ide se bujik, hozzam se szolt, semmi. elobb kerdeztem, h minden rendben van e, mg h jol van e, minden okes e baj van e, stb. valaszolt mindenre 1szoval, valszeg mar felalomban volt.

elore latom, h majd reggel mondja, h ne haragudjak, meg, h hulye volt, stb. de most ideges vagyok, mert ez az egesz szarul esik. 85km-e vagyok pesttol. reggel 4kor fogok kelni, hazabuszozom, otthon pihenek 1orat, aztan megyek dolgozni, jo lesz mi? ezt amugy soxor csinaltam mar nagyon 2ev alatt. de volt parszor meg ma is, hogy ugy erzem, h nm eri meg, hogy egy szar hetfom legyen ezert. ma kb 5-6korul hazamehettem volna ennyi erovel, akkor a sajat agyamban alszom, nm kenyelmetlen mint itt, nm lenne melegem, kialidhattam vna magam, stb. max annyi elonye volt a ma estenek, h segitettem neki megirni a hazijat.

nah velemenyek?

2009. szept. 20. 22:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

az durva.

egy 19 éves NAGYKORÚ tegyükhzzá és egy HUSZONNÉGYÉVES pasinak nincs ennyi magánélete?:S uhh... a kisöcsi probléma.. azis "aranyos".. nem túl gyerek eza lány még hozzád? aaptémának kéne lenni a szexnek... pláne ottalvásnál.. meg h nembujik oda... én 5 éve élek a párommal. mai napig napi a szex, egsmás karjaiban alszunk... nálaok meg kiváltságosnak kéne lenni ennek... hiszen neméltek még együtt.. ha nagyon akarná ő, megoldaná! téej rá a témára. h te szíved lelked kiteszed h ottlehess, ő pedig egy kis romantikus estét nem adna? szeret ő egyáltalán? beszélj vele... ez ig necc.. és igazasvan mximálisan.

2009. szept. 20. 22:54
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem vagy túl érzékeny, egyszerűen szarul végződött napod, ahhoz képest amire számítottál és most ebből eleged lett. Teljesen normális reakció

23/f

2009. szept. 20. 22:54
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Megértelek tényleg!Mást vártál és nem lett belőle semmi. Ráadásul itt van a kisöcsi,amit lássunk be,elég húzós lehet elviselni,pláne a közös szoba miatt.

De! Szereted a barátnődet ugye? Ma egésznap vele lehettél,láthattad,hozzáérhettél.Nagyon sokan,akik távkapcsolatban élnek erről csak álmodoznak,hogy ha nincs is szex,de testközelben van a másik és nem csak hang a telefonban és kép a monitoron.

Hidd el ez a nap nagyon sokat ért így is,hogy "csak" együtt voltatok és nem lett szex a vége.

Az,hogy most este nem bújt oda ez tényleg rossz lehet,megértem,hisz ha már egy ágyban fekhettek,akkor jó lenne összebújva aludni. Talán a párod nagyon fáradt,ilyenkor én is szeretek inkább felvenni egy kellemes testhelyzetet és nem összeborulva aludni.Ettől függetlenül is,nagyon jó érzés,hogy tudom mellettem fekszik a párom és hallhatom,láthatom,ahogy alszik.

2009. szept. 20. 23:05
 4/16 A kérdező kommentje:

Sokszor idebujik, szoval nm az van, hogy soha, durva lenne tenyleg. a szex egy mas tema, abban sok idegesito dolog van. Sokszor probalok kozeledni hozza, omeg elhajt, h nincs kedve, mg hogy mennyire maniakus vagyok es nm csak az letezik, stb. maskor meg pont o az aki nyomul ram ezerrel, magyarul bort iszik vizet predikal. ezt sokszor megbeszeltuk mar, megis ujra es ujra elojon. most is o kezdemenyezte az egeszet, azt le lettem pattintva, es ez szarul esik, nm tudom kovetni.

a maganelet meg. ha nalunk vagyunk, akkorfasza mert kulon szobam van, nyugisabb csalad, stb. itt mg folyamatos veszekedes ordibalas az egesz csaladban, plusz a kozos szoba amirol tehet, csak occse bunko es onzo nagyon. asszem jovoheten hazahuzom vasarnap, mrt tleg gaz ez igy, szar hetfom lesz most.

2009. szept. 20. 23:05
 5/16 A kérdező kommentje:

jah, faradt, hozzaszokott, hogy 9-10kor fexik, mert suli miatt koran kel hetkoznaponkent. a mai nap amugy nm lett volna rossz es a szexet se kovetelem, nm gaz, annyira nm is hianyzik most, csak ez a totalis passzivitas, hogy amiora lefekudtunk az agyba, azota egy szot se szolt, le se szart. maskor mg o hisztizik, hogy mennyire keveset beszelunk(nehezkes este melo utan, foleg ha unalmas minden napom)

es nm is az, hogy most ezen bdepizzek, csak epp idegesit az egesz. persze szeretem ez nm kerdes amugy, ezt nmtom irtam e par sorral fent, mert ezt kerdezted.

2009. szept. 20. 23:11
 6/16 A kérdező kommentje:
kozos szoba amirol nem tehet, sry vhogy kimaradt a 'nem' szo:)
2009. szept. 20. 23:14
 7/16 anonim ***** válasza:
43%

Hu. Ismerős helyzet. Akkor 2 meglátás.

1.abszolút megértelek

2.én azt is el tudom képzelni,hogy azért ilyen,mert zavarja,hogy otthon náluk ilyen a helyzet,te átmész,nem hagynak nyugton titeket,pofázik a kistesó,neked meg ezt kell nézni.és olvastam,hogy írtad mocskos szájú ő is, de lehet csak azért mert úgy érzi csak így tud szót érteni a családjaval,ha felveszi az ő stílusukat

csak ebben az a ciki,hogy szinte mindegy mi miatt van,te úgy fogsz hazamenni, hogy rossz volt és kész.

Közhely, de ezt le kellene ülni megbeszélni.

2009. szept. 20. 23:26
 8/16 anonim ***** válasza:
11%
hát ezt szerintem nagyon megjártad, nem lennék a helyedben. ennek az estének a világon semmi értelme. valamit tenni kéne a gáréval, hogy ilyeneket ne csináljon, mert ettől én is kikészülnék. sőt, ott is hagynám, mert ez így nagyon rossz üzlet. :)
2009. szept. 20. 23:49
 9/16 anonim ***** válasza:
24%
Eleve ott b@sztad el, hogy a lakóhelyedtől távol nőzöl.
2009. szept. 20. 23:54
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

utolsónál a pont...

max 40km,de csak ha jo a közlekedés...

2009. szept. 21. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!