Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a találkozásokat, ha nincs idő?
Most jöttem össze a barátommal, ő 21 éves, és 20... Együtt járunk fősulira. Igaz, még csak 1 randink volt, de ő totál belém van zúgva, én is roppantul kezdem megkedvelni.
A probléma, hogy neki 2 munkája is van, és gyakran este 10-11ig dolgozik. Én is dolgozom, ezért nehéz időt találni.
Megbeszéltük, hogy este ha végzett, átjön, de az csak akkor lehetséges ha 10kor végez, mert mire ideér, az idő, és a szüleim is hazafele tartanak a munkából, de nem örülnének neki, ha este vele lennék (a kocsiban beszélgetünk ilyenkor, és még nem hivatalos a kapcsolatunk)
Hogy oldjuk meg az idő okozta kellemetlenségeket?
Most erre komolyan egy értelmes választ vársz?
Tanul, és dolgozik, hogy lenne ideje? Ha az egyiket abbahagyja. Ha tényleg fontos, akkor keressen más munkát, más megoldást nem igazán látok(vagy a sulit hagyja, de az nem igazán hangzik értelmes opciónak, kár lenne a végállomás előtt kiszállni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!