Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem igényli a gyakori találkozásokat?
Szerintem nem baj,ha nem találkoztok mindennap.
Mi sem találkozunk a párommal minden nap,hetente kb.2x,néha 3x találkozunk.Ez alkalmakkal mondjuk,mindig együtt is alszunk,és akkor a másnapot is délutánig együtt töltjük.
Nekem ennyi elég.És neki is.
És őszintén szólva van,hogy 5 napig is nem találkozunk,mivel mindketten dolgozunk,nem távkapcsolatban élünk,de nem tudjuk mindennap megoldani,hogy találkozzunk.
Őszintén szólva én szeretem így a kapcsolatomat vele,és szeretem azt az érzést is,amikor már 3-4 nap után azt érzem,hogy mennyire hiányzik,és amikor ő is keres,és mondja,hogy mennyire várja már ,hogy láthasson,az nagyon jó érzés.Szerintem ez is erősíti jelen felállásban a kapcsolatunkat.Nem unjuk meg egymást,egyébként 3 éve vagyunk együtt.
Majd ha összeköltözünk,akkor persze más lesz a helyzet,az meg azért lesz jó,mert együtt élhetünk :)
De erre még sajnos nincs lehetőség.
Szóval nem baj,szerintem ha nem találkoztok minden nap.Nem kell ezt kényszeresen csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!