Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez, hogy mással beszél?
Felkereste egy lány a barátomat skypeon, és elkezdtek beszélgetni. A barátom meg is mondta neki, hogy barátnője van, de azt is, hogy attól még beszélgethetnek. (és én ezekről elvileg nem tudok, de megtaláltam...)
Zavaró, nem tudom meddig toleráljon az ember, mivel ez a kapcsolatunk alatt történik, nem előtte ismerték meg egymést.
Dehogynem kellene, minimális féltékenység nélkül minden kapcsolat tré. Barátok között is, nem hogy párkapcsolatban.
Szerintem az ilyesmi nem okés, idővel majdnem minden alkalommal gáz van belőle, nem jó poén.
Én jelezném neki, hogy nem tetszik a dolog, igyekeznék megbeszélni, aztán kitalálni, hogy mi legyen - ha meg tudsz barátkozni a gondolattal, akkor minden szuper, ha nem, akkor meg találjátok ki, hogy hogy lenne mindenkinek jó.
Kiderült, hogy féltékeny a fiú barátaimra, plusz nekem olyan sok ismerősöm van (meg ki tudja kivel beszélgetek), örül végre, hogy neki is lett egy.
Innentől kezdve az ő bizalmával van baj, meg a féltékenykedésével, inkább kompenzál, minthogy kifejtené nekem a kis érzéseit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!