Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mesélte hogy volt egy fiúja akit leszopott! kérdeztem tőlle hogy engem le szopna-e? Azt mondta NEM! na mit tegyek? Dobjam? Vagy ne? Vagy mit tegyek?
Mikor fel jön az a téma akit leszopott,rögtön berág,meg flegmáskodik,meg pártolja azt a fiút!
ja és velem a szexet sem akarja azzal a fiúval meg akarta!
"szextelenkedtek" "féltékenyít" zseniális:D
Az a kérdés, hogy szereted-e őt? Nem hiszem, ha csak úgy megkérdezted, hogy leszopna-e..ez általában nem így működik. Legalábbis nálam még nem volt ilyen, pedig 27 éves vagyok.
A lány még egyértelműen kötődik az exéhez.
5hónapja vagyunk együtt,de azt mondta hogy undorodik az exétől meg már csak barátok.
És ha meg kérdezem tôlle hogy engem mértnem szop le? azt mondta hogy Legyen mit kérdeznem
esetleg nem kéne erőltetni a dolgot. szánalmas vagy. arra nem gondoltál, hogy az exe erőltette a dolgot?
szakíts vele, jobban jár nélküled.
érdekes a szövege a lánynak, de biztos kötődik hozzá sajnálom, ilyen nincs az egyiket leszopom a másikat nem, főleg ha szeretem, ez rejtély számomra
ne haragudj, de Téged nem hiszem szeret, a kiírás és a szöveg alapján, Te tudod mit csinálsz, mert ez biztosan hiányzik és fog is, N
Kissé primitív a megfogalmazás, de megértem a problémádat. Engem is zavarna ha megtudnám, hogy a barátnőm az exével megtett olyan dolgokat amire velem nem hajlandó, az bizony azt az érzést keltené bennem, hogy én nem vagyok neki olyan jó, illetve nem szeret annyira mint az előzőt.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!