Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 169 cm magas pasival összejönnétek vagy ez már nagyon alacsony szerintetek?
23: Nyilván.:)
Keress társkeresőben, ott magasságra lehet szűrni a találatokat.
Az előző válaszodat kijavítanám, ha így értetted: "Nem tudnék nálam alacsonyabbal összejönni" az alacsonyabb helyett gondolom magasabbat akartál írni:)
bátorítani, mert ez az igazság, nem hazudok. 1-2 éve olvashattam egy női portálon, hogy mettől meddig számít alacsonynak, középnek (átlagnak, amilyen a legtöbb nő), és mettől magasnak egy nő. Az átlagos mellé odaírták, hogy 164-165 cm, + ez a leggyakoribb. Valamint tapasztalatból is írom, ha megyek a buszon, metrón, villamoson, eléggé kiszoktam tűnni a többi nő közül a 174 cm-es magasságommal. :)) Jóval alacsonyabbak nálam, pedig lapos talpú cipőbe vagyok, és ők is. Régebben viszont engem ez zavart, a sírógörcs kerülgetett, hogy miért vagyok ennyire különc, meg gnóm, hogy minden lány alacsonyabb nálam. De mára már imádom a magasságom, és büszke vagyok rá, biztos, hogy nem akarnék alacsonyabb lenni, mert megtanultam elfogadni magam, + sok srác mondta már nekem, hogy imádják a magas, vékony nőket. :)
Kérdező, a női átlagmagasság 164 cm hivatalosan. Nagyon sok nő alacsonyabb, mint 164 cm. Nyilván vannak magasabbak is, hisz ezért átlag magasság.
Szóval no para.
De ez amúgy hülyeség. Csak a gyerekeknél probléma ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!