Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 169 cm magas pasival összejönnétek vagy ez már nagyon alacsony szerintetek?
Jeremy Renner, Javier Bardem, Tom Cruise, Daniel Radcliffe, Al Pacino, Robin Williams, Ben Stiller, Mark Wahlberg, Dustin Hoffman, Jason Statham, Robert de Niro
Mi a közös bennük? Az, hogy nagy sztárok és hogy mind-mind közelebb vannak a 170 cm-hez, mint a 180-hoz.
Én is annyi vagyok körülbelül, szóval igen. :)
Picit alacsonyabbal is, de 1-2 fejjel kisebb fura lenne.
17/L
Akkor húzd ki magad. :D Ugye milyen kár, hogy a pasiknak nem találtak ki platformos cipőket.
Na jó, viccet félretéve... a legtöbb lány 164-165 körül van, ez a legáltalánosabb és leggyakoribb magasság a nőknél, vagy még kisebb, de az ritkább. Biztos, hogy fogsz találni lányt, aki elfogad így téged. Én is azt tanácsolom, hogy az alacsonyabb kategóriában keresgélj. Bár én is 170 fölött vagyok (lány). Tudom, hogy sablonos szöveg, de meg kell tanulnod elfogadni magad, mert a magasság olyan, amin egy férfi nem igazán tud változtatni, a nők is csak a magassarkúval tudják megoldani a komplexusukat. Egyébként, egy kérdés hozzád: te össze tudnál jönni egy +170-es csajjal?
13: Elhívtál már valakit?
Hány embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!