Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék valahogy, olyan barátnőt, aki szereti a Retro zenéket, hogy oldható meg az én koromban?
90's évekről van szó: https://www.youtube.com/watch?v=A2j2gcE15bs
21 éves vagyok, és szeretem a Retro bulikat :)
Járj el ilyen helyekre...
Amúgy meg szerintem nem ez alapján kéne választanod barátnőt. Attól még hogy szereti a retro zenéket bármilyen lehet. Ez csak 1 közös pont az életben.
Pl ha van egy lány akivel nagyon jól kijössz és megért akkor csak azért nem érdekelne mert nem a retrot kedveli?
hallgasd a VH1-t
jók ezek, szeretem is, de nekem kell a mostani is, igaz sok számot pontosan tudom, hogy régiek feldolgozása N
Együtt járnánk retrozni :D
Amúgy sajnos nem jártam anno minden héten bulizni, amikor e-klub és társai voltak a legjobb helyek!
Ez egy kicsit 22-es csapdaja. Semmit nem csinalsz es emiatt gondolod csajoznal, viszont a csajok akkor jönnek ha az eletben csinalsz is valamit.
Ha van csajod akkor motivalt vagy, hogy csinalj valamit, de akkor sokkal jobban tapadnak is rad, mert aktiv vagy, ha nincs akkor nem csinalsz semmit es emiatt nem tapadnak rad a csajok.
Hogyan tudsz kikerülni ebböl? Nincs jo megoldas, vagy hogy ezerrel pörögsz, tanulsz, dolgozol, elvezed az eleted es a pozitiv kisugarzas vonza a csajokat vagy összejössz egy csajjal es magatol jön az egesz aktivitas.
Ha nincs senki a lathataron akkor a pörgest ajanlom, sokkal nehezebb egyedül nekikezdeni, de jobb mint otthon ülni, mert 10 ev mulva nagyon fogod banni, hogy nem eltel aktivabban.
Látok benne fantáziát, amit írsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!