Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szétment 4hónapos jó kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétment 4hónapos jó kapcsolat! Az oka az volt h a haverom átverte az én nevemben annyira a csajt h a csaj öngyilkos akart leni! Azóta nem beszél velem sem. Azt hiszi én is benne voltam! Tudom h még szeret! Mit tegyek mikor már a romantika nem segít?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 19:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát igen én keresem meg állandóan meg akarom beszélni de nagyon fafejü! Amit 1x a fejébe vesz azt ki nem lehet verni!Na meg tudjátok ha ö nem bizik bennem akk a bizalmat nagyon nehéz már visszaszerezni!!
2010. jan. 9. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Eléggé hülye "csajxi" lehet....főleg akkro ha bedől olyanra mit más mond. Ha kicsit normálisabb lenne és a szexii teste mellet működne az agya is, akkor azt tőled szeretnmé hallani a te verzoód és segitene megérteni és akkro biztosra meg szeretné tudni ha igaz-e...

De szeritem ilyen "csajxi"...haddafenébe...ha igazán szeretne akkro nem lenne olyan makacs hozzád.

2010. ápr. 2. 19:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát ami azt illetti tényleg kezdem úgy érezni hogy ö sosem szeretett csak egy fellángolás volt az egész!
2010. ápr. 3. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is igy van, ha igazán szeretne akkro nem lenne ennyire szemét. És én a lüke csajokat meg kilóméterekkel kerülném.

Ki tudja lehet, hogy csak egyszerűen megjátszodta magát vagy csak ürügy volt vagy tudom is én.

2010. ápr. 18. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!