Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hagyjátok, hogy a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hagyjátok, hogy a pasitok beleszóljon abba, hogy milyen legyen a hajatok?

Figyelt kérdés
Majdnem a derekamig leér a hajam és nagyon sok hajam van. Sokéig tart megmosni meg vasalgatni. Lassan jön a nyár és szeretnék vagy 30 centit levágatni belőle, mert megfogok sülni alatta és könnyebb lenne kezelni is. De ő ettől kivan, hogy nem szólt soha semmibe bele, hogy mit veszek fel meg ilyenek csak azt szeretné, ha ilyen hosszú maradna a hajam, mert imádja. De én egyszerűen szenvedek már tőle tényleg :( Ti mit tennétek? A kedvében járnátok vagy hagynátok, hogy durcizzon miatta és levágatnátok?
2013. ápr. 2. 22:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
én hagynám de egyezettek meg valahol közép úton :D
2013. ápr. 2. 22:24
 2/16 anonim ***** válasza:
Kedvébe járnék, szépen felfognám, lefonnám vagy megoldanám valahogy.
2013. ápr. 2. 22:28
 3/16 anonim ***** válasza:

Na igen :) Én tavaly szabadultam meg a fenékig érő szőke hajamtól! :)

A párom mindig azt mondta hogy úgysem merem levágatni, mert ragaszkodok hozzá, egyik délután összekaptunk elmentem a fodrászomhoz mondtam neki hogy vágja le [link] ezt a képet küldtem át a fodrászomnak, és a színét is ilyenre festettem, a párom gyakorlatilag, lemeredt mikor meglátott, de sokkal jobban áll és lám ő is mintha jobban szeretné!

Szóval kell a változatosság! Hajrá! :)

2013. ápr. 2. 22:28
 4/16 anonim ***** válasza:

Úgyan így vagyok vele. Én is le akarom vágatni de én agyon rövidre (nyakig) de senki nem engedni... -.-"

És lusta vagyok hallgatni a beszólásokat miért csináltam.

Am én megoldásként találtam olyan frizurákat ami nyáron is kényelmesek. Nézz te is párnak utána ami neked bejön. Főként a konty fonott hajjal. Vagy lófarok, copfok.

Én sem rajongok érte, de ez van :P És én meg tetszeni akarok a barátomnak minden erőmmel. Bár nem mintha úgy nem tetszenék neki, mert mondta hogy ha nagyon akarom tegyem meg, úgy is szeret, nem gyerek hogy ezen akadjon fönt.

2013. ápr. 2. 22:30
 5/16 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Fogadja el, hogy az én testem úgy néz ki, ahogy én akarom. Cserébe csinálhat vele, amit akar. :)
2013. ápr. 2. 22:30
 6/16 anonim ***** válasza:

Egyezzetek meg a kozepesben :)

Legyen tepett, es ugy nem lesz olyan dus sem, nem sulsz be alatta.

2013. ápr. 2. 22:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Kiegyeznék 15 centiben... hahaha:D Komolyan, mindenki tetszeni akar a fiújának, de ha valóban szenvedsz tőle, akkor magyarázd el neki, hogy neked ez miért rossz. Ha nem érti, akkor is vágasd le, mert neked kell jól érezned magad a bőrödben, és ha ezért kiakad, ne adj isten, kiadja az utad, akkor az nem volt szerelem:DD De szerintem beletörődne, főleg ha látná, milyen csinos vagy a rövidebb hajjal:)) 15/L
2013. ápr. 2. 22:31
 8/16 anonim ***** válasza:

meg kell találni az aranyközéputat :D

akkor csak kevesebbet vágass belőle.. arra hivatkozva hogy elvan töredezve, meg felfrissíti a hajad.

2013. ápr. 2. 22:32
 9/16 A kérdező kommentje:
Neki mániája, hogy hosszú egyenes és barna legyen. az a szerencséje, hogy hajvasaló függő vagyok és elpusztítok magamtól minden hullámot a göndör hajamba. Bár fura mert az eddigi barátnői mind szőkék voltak és nem volt ennyire hosszú hajuk, ugyh nem tudom mi ez a ragaszkodás az enyémhez. Azóta mindig simizi és néz rám nagy szemekkel, hogy ne vágasd le. Ilyenkor nincs gondom vele csak nyáron. Ha kibontom megsülök ha felkötöm húzza a hajgumi.
2013. ápr. 2. 22:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Arany közép út! :)
2013. ápr. 2. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!