Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hagyjátok, hogy a pasitok beleszóljon abba, hogy milyen legyen a hajatok?
Na igen :) Én tavaly szabadultam meg a fenékig érő szőke hajamtól! :)
A párom mindig azt mondta hogy úgysem merem levágatni, mert ragaszkodok hozzá, egyik délután összekaptunk elmentem a fodrászomhoz mondtam neki hogy vágja le [link] ezt a képet küldtem át a fodrászomnak, és a színét is ilyenre festettem, a párom gyakorlatilag, lemeredt mikor meglátott, de sokkal jobban áll és lám ő is mintha jobban szeretné!
Szóval kell a változatosság! Hajrá! :)
Úgyan így vagyok vele. Én is le akarom vágatni de én agyon rövidre (nyakig) de senki nem engedni... -.-"
És lusta vagyok hallgatni a beszólásokat miért csináltam.
Am én megoldásként találtam olyan frizurákat ami nyáron is kényelmesek. Nézz te is párnak utána ami neked bejön. Főként a konty fonott hajjal. Vagy lófarok, copfok.
Én sem rajongok érte, de ez van :P És én meg tetszeni akarok a barátomnak minden erőmmel. Bár nem mintha úgy nem tetszenék neki, mert mondta hogy ha nagyon akarom tegyem meg, úgy is szeret, nem gyerek hogy ezen akadjon fönt.
Egyezzetek meg a kozepesben :)
Legyen tepett, es ugy nem lesz olyan dus sem, nem sulsz be alatta.
meg kell találni az aranyközéputat :D
akkor csak kevesebbet vágass belőle.. arra hivatkozva hogy elvan töredezve, meg felfrissíti a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!