Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogos az, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos az, hogy ha egy nő megüt egy férfit, a férfi visszaüt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 20:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a barátnőm pofonvágott félig meddig viccből. Ezt mondtam neki: engem úgy neveltek, hogy nem ütök meg egy nőt, de azért szeretném ha tudnád, ha fiú lennél most agyba-főbe vernélek, amíg az eszméletét is elveszted. De mivel lány vagy eltűröm, de ha ezzel visszaélsz akkor semmi keresnivalónk egymás mellett".

Soha többé nem ütött meg még viccből sem, és azóta is együtt vagyunk már 4 éve.

2013. ápr. 2. 21:08
 22/31 anonim ***** válasza:
83%

Ez valójában (kicsit! :-)) helyzet függő is, ha egy kigyúrt 2 méter magas és 120 kilós küzdősport bajnok csaj akkorát ütne hogy majd kivinném a falat, visszaütnék már csak a poén kedvéért is a feleakkora ütésemmel :-D Viszont mivel ez nagyon ritka, és a csajok is végtelenül kedvesek és aranyosak, előbb ölnék meg egy másik férfit mint hogy megüssek egy csajt, azoknak az alja patkányoknak akik a saját tök aranyos és rendes feleségüket verik, csak úgy, vagy valami olcsó indokkal, azokat a tűzbe dobnám! Egyfelől egy nő sem szokott csak úgy pofont adni, másfelől meg ha mégis, akkor sem szabad az angyalokat bántani! :-)

Tényleg, akik a nőket verik, azokat ilyen kigyúrt amazoncsajoknak kéne oda adni, minden nap jót "táncolnának" az adott pasin, utána meg minden menet után jól péppé vernék. :-D

2013. ápr. 2. 21:10
 23/31 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk nem tudom, hogy a teljes helyett, hogy sikerült selejtet írnom.. :D
2013. ápr. 2. 21:14
 24/31 anonim ***** válasza:
Egy férfi ne üssön meg egy nőt, de egy nő se a férfit. Akkor hagyják ott egymást.
2013. ápr. 2. 21:47
 25/31 anonim ***** válasza:
45%
Ha megütnek, én visszaütök.
2013. ápr. 3. 07:32
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha igazi férfi, akkor nem üt meg egy nőt, mert abban semmi dicsőség nincs, ha elagyabugyál egy nála jóval gyengébbet. Az inkább szégyen. Szerintem aki képes megütni egy nőt, az egy primitív ember. De az is súlyos, hogy sok nő visszaél a helyzettel, ilyen is van.
2013. ápr. 3. 08:07
 27/31 anonim ***** válasza:
Az agresszív embereket ott kell hagyni, akár férfi, akár nő.
2013. ápr. 3. 08:07
 28/31 anonim ***** válasza:
10 éves kor alatt belefér.
2013. ápr. 3. 08:48
 29/31 anonim ***** válasza:
És az belefér ha hátracsavarod a kezit? Há‘ valahogy csak védekezni kell ha megtámad...
2013. ápr. 3. 09:06
 30/31 anonim válasza:
Elnézést, de van, hogy egy nő teljesen tehetetlen. A szeretetlenség agresszívvá tesz. Amikor állapotos voltam a kislányunkkal, egész egyszerűen nem tudtam elérnia páromnál, hogy figyeljen rám (amúgy se figyel, mindig fáradt). Vannak helyzetek, amikor magyarázkodni se kéne, de az nagyon kétségbeejtő, amikor már mindenféle indokokat hozol fel, mégsem ért/mégsem szán meg, ért meg etc. Én ettől saját hajamat tépő hisztériás görcsöt kaptam (amikor ott állsz vele szembe, és csak kiforgatja a szavaidat, arra gyúr, hogy "nyerjen", nem arra, mint te, hogy "igazság legyen" - én TÉNYLEG érte/értünk veszekszem és nem vagyok aljas konfliktushelyzetben, ő viszont igen)... na, akkor volt, hogy mint egy vadállat, IGEN, mint egy állat 1 miliméteres távolságból az arcába üvöltöttem, hogy "te vagy a legbutább ember akit ismerek, és tudod, mit sajnálok, hogy nem vagyok pasi, hogy agyonverhesselek? te keresed a pénzt, neked van mindig igazad, még erősebb bis vagy nálam, gondom van, azt mondod akkor menjek el?"... igen és tehetetlen voltam és legszívesebben elharaptam volna a torkát (a folyamatos meg nem értés vezethet ide) de csak elkaptam az inét, azt megráncigáltam, hogy lerepültek a gombok, akkor ő letepert a földre, úgy sikítottam: ne, a gyerek! Akkor abbahagyta. Volt máskor is (mondjuk nem hülyére vert) de vitatkozáskor, mikor így kiborulok volt már, hogy erővel támadott vissza. Leht, én sem vagyok normális, de nem lehetne, hogy csaak lefog, vagy elmegy? Vagy hogy egyszer VÉGRE MEGÉRT?
2013. ápr. 5. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!