Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ígérte, hogy jön és nincsen sehol. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Tegnap feküdtünk le először. Erre ma még meg sem jelenik, pedig megígérte. Szerintetek jogosan aggódom?2013. ápr. 2. 19:56
1/10 anonim válasza:
mennyi idő után feküdtetek le? együtt vagytok ?
2/10 A kérdező kommentje:
egy év, és igen együtt vagyunk
én 19 ő 23
2013. ápr. 2. 19:58
4/10 anonim válasza:
Ha párkapcsolatban éltek,x idő elteltével feküdtetek le egymással,és ha tett olyan ígéretet,hogy ma találkoztok,akkor egyszerűen gerinctelen.Ha viszont nem is jártok,te naiv vagy,ő meg megbízhatatlan.Egyébként mindkét esetben jogosan aggódsz,hiszen átvertek,elég csúnyán.
5/10 A kérdező kommentje:
de azért hívhatott volna..
2013. ápr. 2. 19:59
7/10 A kérdező kommentje:
#4 írtam hogy már egy éve járunk sőt, több 14 hónap..
2013. ápr. 2. 20:00
8/10 anonim válasza:
Keress olyat aki szól ha éppen a haverokkal megy sörözni vagy épp más csajhoz....:/
Azt majd kérdezd meg merre járt,vagy hívd fel.
10/10 A kérdező kommentje:
Na skacok, akik jól bunkóztak azoknak van egy rossz hírem.
A srác beállított még este fél 10-kor, csak a főnökével volt egy váratlan megbeszélése.
Nem a haverokkal volt és nem más csajokkal.. erre még azért én sem gondoltam egyből több mint egy év után
2013. ápr. 4. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!