Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha valaki hiányzik?
A barátnőm elég messze lakik tőlem és keveset találkozunk.Borzasztóan hiányzik.Sokszor küszködök a könnyeimmel(amire egyáltalán nem vagyok büszke és erről ő jobb ha nem is tud) mikor nincs velem.Mielőtt hülyének néznétek elmondanám,hogy mi olyan szinten távol lakunk egymástól,hogy sajnos a rendszeres utazgatásokra nekem nem futja,őt meg még nem engedik el ilyen sokat utazni egyedül és nincs lehetőségünk csak úgy átugrani a másikhoz,amikor csak kedvünk tartja.2hónap múlva itt a születésnapja és el sem tudok menni,olyan rossz,annyira hiányzik.Minden vele eltöltött perc ajándék,de nélküle iszonyúan rossz.Nem akarom,hogy lássa rajtam,hogy fájdalmas a különlét és mindig mosolygok rá, teszem azt a kamerába vagy vidám hangon beszélek vele a telefonban,hogy ne húzzam le és ne legyen olyan elkeseredett,mint én.A legcsodálatosabb és a leggyönyörűbb nő,akivel valaha találkoztam.Hogy lehet az ilyen különtöltött időszakokat vidámabban felfogni?
F/21 a barátnőm 18,én még nem fejeztem szakmát,van még 2évem és csak azután tudnék így,külföldön elhelyezkedni,de nem tudom hogy addig mit csináljunk ezzel a szenvedéssel :/
2éve vagyunk együtt.
Köszönöm a válaszokat :)
szeritnem viszont annál szebb születésnapi ajándékot nem tudnál neki adni, mintha váratlanul betoppansz hozzá :)
Aznap szivesen lenne minden egészséges férfi a helyedben elhiheted nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!