Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha valaki hiányzik?

Figyelt kérdés

A barátnőm elég messze lakik tőlem és keveset találkozunk.Borzasztóan hiányzik.Sokszor küszködök a könnyeimmel(amire egyáltalán nem vagyok büszke és erről ő jobb ha nem is tud) mikor nincs velem.Mielőtt hülyének néznétek elmondanám,hogy mi olyan szinten távol lakunk egymástól,hogy sajnos a rendszeres utazgatásokra nekem nem futja,őt meg még nem engedik el ilyen sokat utazni egyedül és nincs lehetőségünk csak úgy átugrani a másikhoz,amikor csak kedvünk tartja.2hónap múlva itt a születésnapja és el sem tudok menni,olyan rossz,annyira hiányzik.Minden vele eltöltött perc ajándék,de nélküle iszonyúan rossz.Nem akarom,hogy lássa rajtam,hogy fájdalmas a különlét és mindig mosolygok rá, teszem azt a kamerába vagy vidám hangon beszélek vele a telefonban,hogy ne húzzam le és ne legyen olyan elkeseredett,mint én.A legcsodálatosabb és a leggyönyörűbb nő,akivel valaha találkoztam.Hogy lehet az ilyen különtöltött időszakokat vidámabban felfogni?

F/21 a barátnőm 18,én még nem fejeztem szakmát,van még 2évem és csak azután tudnék így,külföldön elhelyezkedni,de nem tudom hogy addig mit csináljunk ezzel a szenvedéssel :/

2013. ápr. 2. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha így élsz meg egy távkapcsolatot,akkor neked ez nem való egyszerűen.Sajnos ez az igazság,minél szerelmesebb leszel,annál jobban fogsz szenvedni a távolság miatt,és ez előbb-utóbb megmérgezi a kapcsolatot.
2013. ápr. 2. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
sajnos a tavkapcsolatban nincs sokkal tobb lehetoseg... :/ de probald ugy felfogni, hogy ha igazan szereted(es persze o is teged) ez az ido amig varnotok kell egymasra, csak meg erosit... mert ha most kitartotok egymas mellett, sok mindent kiall a kapcsolatotok! :)
2013. ápr. 2. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:

2éve vagyunk együtt.

Köszönöm a válaszokat :)

2013. ápr. 2. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
arra nem godoltàl hogy átirakozol egy hozzá közel esö iskolába ugyan arra a szakra?
2013. ápr. 5. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:

szeritnem viszont annál szebb születésnapi ajándékot nem tudnál neki adni, mintha váratlanul betoppansz hozzá :)

Aznap szivesen lenne minden egészséges férfi a helyedben elhiheted nekem :)

2013. ápr. 5. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak együtt tudok veled érezni, mert én is valami ilyesmi kapcsolatba vagyok. Két hónap még nagyon sok idő, nem kell elkenődni, ha nincs rá pénzed, hogy utazz, próbálj meg munkát keresni, amivel egy kis zsebpénz keresel magadnak. De enm nagyon értem egy 18 éves lányt miért nem engednek el, fogja magát és megy.....felnőtt nő! Ha szeret ő is akkor bizonyítsa is be.
2013. ápr. 5. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!