Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már szinte belebetegedsz abba, hogy hiányzik az exed, akkor mit lehet tenni?
A fiú szakított veled. Te még nagyon szerelmes voltál belé. Nagyon hiányzik. Nem tudod kivel megbeszélni, és egésznap csak rá gondolsz.
Eltelt azóta fél év.
Beteges?
Első szerelem.
Nem tudom kiheverni, nekem ő volt az igazi.
Hány éves vagy?
Nem ő volt az igazi, ezt csak te hiszed el róla, mert ha az lett volna még mindig veled lenne. Mozdulj ki keres valami jó hobbit és kösd le a gondolataid.
velem is ez volt.... 2és fél év után szakítottunk (nagyon csúnyán) beszéltünk telón, mert nálam voltak a ruhái az enyém meg nála... akkor is csak veszekedni tudtunk.. szakítás után 1 hónappal tudtunk csak először találkozni a "ruhacsere" miatt... aztán néha felhívtuk egymást...2hetente 1x... nekem minden nap eszembe jutott...éjszakákat sírtam át, h mit ronthattam el, és hogyan tehetném jóvá.... de ha telón beszéltünk szóba sem jött a kibékülés... ő csajozott... próbáltunk "barátok" maradni... iszonyat rosszul esett mikor a nő ügyeiről mesélt... közben én is próbáltam élni az életem...dolgoztam, suliba jártam, buliztam és a barátaim mindig velem voltak...így kicsit könnyebb volt... de esténként minid sírva aludtam el..csak akkol nem ha épp telóztunk.. aztán fél év után megbeszéltük, h találkozunk (pár hivatalos dolgot kellett elintéznünk) a délelőttöt együtt töltöttük... és mikor mentem volna dolgozni, ő meg haza...egyszer csak... mondta, h még mindig szeret és h nemn tudott kiverni a fejéből...stb... kibékültünk... már élettársak vagyunk :) mind2en tudjuk h egymás nélkül nem megy...de hogy erre rájöjjünk kellett ez a fél év szünet... összesen 3 éve vagyunk együtt :) még mindig szerelmesek avgyunk mind a 2en :D
ezzel nem azt mondom, h veletek is ez fog történni...bocsi... de ha szeret és erre időben rájön akkor lehetséges... és igen...ilyenkor a legjobb, ha bulizol, barátaiddal vagy.. és olyat csinálsz ami leköt... ne gondolj rá folyton... tudom, h nehéz, de ki kell bírni... és ki tudja, lehet h elmész bulizni és talál magadnak vkit aki egészen hozzád illik... benne van a pakliban :) fel a fejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!