Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
ma mindenkinek elmondta hogy jár velem(vagyis sok embernek). ettől még kellhetek neki a szexre?2009. szept. 20. 16:13
2/4 anonim 

válasza:

Azt hiszem én értem! :D Bár tény,hogy párszor elolvastam,hogy értelmezni tudjam :D
Tehát attól félsz,hogy csak a szexre kellesz neki,bár a barátod most sokaknak elárulta,hogy jártok és ez arra utalt,hogy komolyan gondolja.Igaz? Ezt akartad kérdezni?
Szerintem az jó jel,ha elmondta,hogy együtt vagytok,de sajna sosincs kizárva,hogy egy pasi mit mennyire gondol komolyan.Hány évesek vagytok? Azért ne parázz,érezd jól magad vele és ha lehet ne egy hét járás után feküdj le vele.
3/4 A kérdező kommentje:
bocsi:) ugyértem ez még jelentheti azt hogy csak szexelni akar velem(állítolag régen csak azt akarta,de most már állítolag szeret) vélemény?
2009. szept. 20. 17:41
4/4 A kérdező kommentje:
én 16 ő 15. és én nem vagyok aza bárkivel lefeküdő tipus.
2009. szept. 20. 17:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!