Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem kamu. Vagy mégsem?
Egy buliban csókolóztam egy sráccal, aki utána rögtön megkeresett, de csak pár nap múlva kezdtünk el beszélgetni. Ő elég elvont és zárkózott figura.
Egy hét múlva hívtam megint, és jött is - egyértelműen látszott, hogy örül nekem. Aztán megcsókolt és egész este együtt lógtunk, végül azt kérte, hogy aludjak nála, de ne hagyjam, hogy lefektessen, mert annál jobban érdeklem, hogy ennyi legyen az egész. Együtt is aludtunk, nem volt semmi, és reggel az utcán végig fogta a kezem meg haverja előtt is megcsókolt etc.
Azt hittem lehet folytatása a dolognak, még egy pár napig utána úgy tűnt,hogy ő is tervezgeti fejben a közös jövőnket, aztán kaptam tőle egy olyan levelet, hogy szét van csúszva, össze akarja pakolni magát és most nincs kész egy komoly kapcsolatra, de ha nem bánom, tartaná velem a kapcsolatot, mert kedvel engem.
Szerintem ez kamu, az ok mindegy is, a lényeg, hogy nem kellek neki eléggé, bár nem értem mi történhetett hirtelen.
Aztán másnap újra feljött ez a dolog és akkor is azt bizonygatta, hogy azért mondta el nekem, mert tényleg érdeklem őt, reméli, hogy megértem, és tudja hogy idióta szöveget nyom de nem annak szánja.
Attól, hogy én nem tudom elképzelni, lehetséges, hogy igazat mond?
Nem mond a tag igazat kamuzik. Van más neki akire hajt, téged meg talonban akar tartani, hogy a két szék közül ne csüccsenjen a földre.
Ne nyeld be.Illetve bólógass, hogy hát persze, és mint a kámfor tünj el előle. és sose találjon rád.
szerintem is igazat mond, kb én is így érzek most, mint ő
21/F
Ez az egész úgy furcsa, ahogy van. Mi az, hogy aludj nála, de ne engedd, hogy lefektessen? Ez milyen duma? Meg elvont és zárkózott fazon, de csak úgy csókolózik veled? Meg bulikba jár? Az ilyenekre nem a zárkózott a megfelelő jelző.
Na mind1.
A lényeg, hogy ennyire furcsaság után simán belefér ez is tőle, amit levágott. Viszont ki tudja mi lehet az oka...
Egy biztos, mégpedig, hogy mindenképpen félénk. Minden egyéb csak ebből kifolyólag történik.
Lehet, hogy túl hirtelen történtek számára a dolgok.. Lehet, hogy amint azon kapta magát, hogy többet gondol rád, pánikba esett, az előzetes emlékei, tapasztalatai miatt.
Lehet, hogy mást szeret és te csak ilyen játszópajtás voltál, hogy az önbizalmát növelje, viszont van annyi gerince, hogy nem hülyít, stb.
Az meg, hogy egyetemisták vagytok.. :) Hát én a legnagyobb butaságokat az egyetemi éveim alatt hallottam. Ott mindenki túl sokat kombinál, próbálkozik kibontakoztatni a szárnyacskáit, alig van tiszta gondolat, ember, érzés. Ráadásul az öntudatra ébredés miatt, sokan nem látnak kettőig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!