Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van valami tapasztalatotok...

Van valami tapasztalatotok eröl a 10000ft.hu-rol? Szerintem kamu

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Van olyan?

Én nem találtam.

2012. máj. 21. 23:57
 2/5 A kérdező kommentje:
én ugy találtam meg hogy nésztem egy youtube.os videot és ot kijőt egy kis buborékba egy reklám hogy 10000 ft . hu és rá mentem és olyan dolgok voltak hogy drága LCD tv-ék Laptopok meg sok drága vadonat uj műszaki cuc és akor ricitálni kell de ojan ricitek voltak h 10 más.perc van visza és akor 200 ft kell ricitálni és akor te nyerted a 150 ezres LDC tv-t és anyit kell fizes érte regisztrálnom nem sikerűlt valamiért és bezártam az ablakot és ujbol nem sikerűlt meg találnom... szerintem egy raklap szar az egész.... vagy behuznak vagy virusokat kapsz ...!!!
2012. máj. 22. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezeknek a lényege az, hogy botlicitek vannak, és a licit pénzbe kerül. Tehát valóban megnyeri az első mondjuk a 200e Ft-os LCD tv-t 50e Ft-ért, azonban ha visszanézet a licittörténetet, volt rá 600 licit előtte, és licitenként fizettek a licitálók 300 Ft-ot, akkor könnyen beláthatod, hogy 600 x 300 + 50e = 230e Ft. Tehát a licitet kiíró számlájára ennyi összeg került. Tény, hogy az aki végül "első lehetett", jól járt. De azok akik alatta sok-sok licitet pakoltak pénzért feleslegesen, az nem járt jól.
2012. máj. 22. 00:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem erre az oldalra gondolsz? [link]
2012. máj. 22. 05:47
 5/5 A kérdező kommentje:
igen errre!!:)
2012. máj. 22. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!