Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan lány aki őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki őszintén felvállalja hogy neki bizony nagynagynagy részben a külső számít?

Figyelt kérdés
Érdekes ez sok lány nő ha megkérdezi az ember azt mondja neem nem a külső számít. Aztán küld neki valaki egy képet magáról és akkkor utána már jön a távolságtartás, és esély sincs egy találkozásra. Ha náluk nem a külső számít akkor milyen lehet akiknél ez a domináns?

#ismerkedés #lány #nő külső
2013. ápr. 2. 13:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

a 13:24es válaszolónak igaza van.

én is úgy vagyok vele, hogy hiába jó fej valaki és aranyos, ha nem jön be külsőleg, akkor a barátságon kívül mást nem tudok vele elképzelni. nem vágynék rá, hogy hozzám érjen, hogy megcsókoljon, nem kívánnám őt, mert egyszerűen nem vonzó számomra, ezért én sem akarnék úgy hozzáérni. kell legyen a srácban valami olyan plusz, amitől "akarom" őt és vágyom rá, nem csak "nagyon jó vele beszélgetni". persze, ez is fontos, hogy egy hullámhosszon legyünk, tudjunk együtt hülyülni, megértsük egymást, de... működnie kell a kémiának is.

és nem, számomra nem a kockahastól vagy a kigyúrtságtól lesz vonzó valaki - mert ugye a fiúk mindig erről panaszkodnak, hogy a lányoknak csak az kell.

egyébként, ahogy észrevettem, a srácok is olyan lányokhoz mennek oda, akik külsőre tetszenek nekik... biztosan nem véletlenül :D szerintem kb. mindenki azzal igyekszik ismerkedni, aki bejön neki. van is egy mondás erről, hogy a külső megfog, a belső megtart.

21L

2013. ápr. 2. 14:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Vállalom,hogy először a külsőt nézem meg,és igenis,számít,sokat nyom a latban.Szerintem ez természetes.Aki számomra külsőleg vonzó,csak azzal foglalkozom.Utána jöhetnek a belső tulajdonságok.Nyilván ha ezek közül valamelyik ütközik az én értékrendemmel,akkor az illető kiesik a rostán.Ez így működik.
2013. ápr. 2. 14:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom is az hogy a nő külső alapján választanak! Hiába mondják hogy a belső fontosabb és az szerint választ, de ha meg sem akarják ismerni az embert mert nem tetszik, meg sem tudják hogy belsőleg milyen! Nekem is már mondták hogy csúnya vagyok és ennyi!
2013. ápr. 3. 10:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem senkinek nem mondok azzal újdonságot hogy "Külső megfog, a belső megtart" és azt is tudja szerintem mindenki hogy valakit megtartani sokkal de sokkal nehezebb mint megszerezni. És tény. A külső nagyrészt dominál. De ez valahol logikus is. Hiszen a kémiának be kell indulni ahhoz hogy a szerelem ki tudjon alakulni. És ha nincs szimpátia akkor felesleges is a másik szívét fájdítani. Na meg a külső nem csak az arcból áll. Hozzátartozik az ápoltság is. És jó hogy egy ápolatlan emberrel senki sem áll szóba szívesen. Szóval ez jóval összetettebb annál hogy most valaki csak arc+testalkat alapján válasszon. És azt se felejtsük el hogy a szépség relatív. Nem mindenkinek ugyan az tetszik.
2013. ápr. 3. 21:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Na örülök hogy ennyien válaszoltatok. Azért uraim ne beszéljetek mások nevében hogy "nekünk" is a külső nagyon fontos, nyilván nem azt mondom hogy teljesen semleges de igazából amint a kiegészítésben is írtam az a döbbenetes hogy kép alapján dőlnek el a dolgok gyakran és esély sincs a személyes ismerkedésre. Nem akarom a hozzászólót megbántani de hogy függ össze a külső a barátsággal hogy "arra még jó lehet?" . Szerintem annál aljasabb álszentebb duma nincs hogy "legyünk barátok". A barátságok az igazi barátságok nem így szövődnek. a "külső megfog"...: És akkor mi történik ha valakivel és miért ne fordulhatna elő ilyen úgy beszél egy lány-fiú telefonon chaten hogy nincs kép és megfogja a belső tulajdonság a másikban? Akkor hogy működik ez a tétel? Akkor úgy hogy a belső is megfoghat de mégis a külső?:)
2013. ápr. 4. 08:34
 16/20 anonim ***** válasza:
14 es nem mindig igaz hogy könnyebb megszerezni! Van egy csaj akit 9 év ismeretség után sikerült meghódítani! Kérdező! Igen a kép alapján döntés az nagyon rossz választás! A kép nem mindig adja vissza a valóságot! Ha személyesen nem ismeri meg a másikat csak álmokat kerget az ember!
2013. ápr. 4. 09:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Kép nélküli emberekkel szerintem ma már nem sűrűn ismerkednek az emberek. Vagyis én tuti nem válaszolnék. Kitudja milyen pedofil van a másik oldalon. De ha valaki szóba is áll egy "fantomképpel" találkozásnál jó nagy az esély a csalódásra. Mivel mindenképp kreál egy arcot a képzeletében. És még a kicsinél is kisebb a valószínűség hogy jó az elképzelés. Persze lehet kellemes csalódás is de nem az az általános.
2013. ápr. 4. 22:02
 18/20 A kérdező kommentje:
No igen, itt már árnyalódik a kép és ez tetszik nekem. Amikor a kép iránti érdeklődés arra megy ki hogy valóban kiderüljön hogy a másik nem fantom hanem igazi személy-e akkor persze van létjogosultsága. Mondjuk ez az én sajátos helyzetem de én sosem kérek képet:)
2013. ápr. 5. 07:27
 19/20 anonim ***** válasza:
És mi van a telefonos társkereséssel? SMS randi! Ott nincs kép és sokak szerint működik! Ismerek is ilyen párt nem is egyet! Ott csak az első találkozásnál látják egymást!
2013. ápr. 5. 09:25
 20/20 anonim ***** válasza:

AKárki akármit mondd, a külső a 100%-ból LEGALÁBB 70%-os fontosságú!

AZ első benyomást a külső ítéli meg, utána jöhet a belső!

2013. ápr. 21. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!