Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki őszintén felvállalja hogy neki bizony nagynagynagy részben a külső számít?
a 13:24es válaszolónak igaza van.
én is úgy vagyok vele, hogy hiába jó fej valaki és aranyos, ha nem jön be külsőleg, akkor a barátságon kívül mást nem tudok vele elképzelni. nem vágynék rá, hogy hozzám érjen, hogy megcsókoljon, nem kívánnám őt, mert egyszerűen nem vonzó számomra, ezért én sem akarnék úgy hozzáérni. kell legyen a srácban valami olyan plusz, amitől "akarom" őt és vágyom rá, nem csak "nagyon jó vele beszélgetni". persze, ez is fontos, hogy egy hullámhosszon legyünk, tudjunk együtt hülyülni, megértsük egymást, de... működnie kell a kémiának is.
és nem, számomra nem a kockahastól vagy a kigyúrtságtól lesz vonzó valaki - mert ugye a fiúk mindig erről panaszkodnak, hogy a lányoknak csak az kell.
egyébként, ahogy észrevettem, a srácok is olyan lányokhoz mennek oda, akik külsőre tetszenek nekik... biztosan nem véletlenül :D szerintem kb. mindenki azzal igyekszik ismerkedni, aki bejön neki. van is egy mondás erről, hogy a külső megfog, a belső megtart.
21L
AKárki akármit mondd, a külső a 100%-ból LEGALÁBB 70%-os fontosságú!
AZ első benyomást a külső ítéli meg, utána jöhet a belső!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!