Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tehetnek tönkre az ilyenek egy kapcsolatot? (bőv. Lent)
A helyzet az, hogy már lassan 3éve vagyunk együtt a párommal, és mivel én most fogok leérettségizni szóba került, hogy utána összeköltözünk, mert tényleg komolyan gondoljuk egymással a jövőt. Viszont a barátom hát eléggé link, nem jár iskolába mert abbahagyta 22éves lesz nincs egy érettségije se egy szakmunkásképzős végzettsége egyszerűen semmi. Ebben az évben ez a 3.munkahelye már, kitudja hogy itt is meddig fog maradni. Nem mindig tudok vele értelmesen elbeszélgetni, mert félreértés ne essék egyáltalán nem vagyok sznob...sőt! De neki fogalma nincs azokról a dolgokról amiket egy gimnáziumban alapműveltségként megtanítanak :SS egyébként nem egy buta ember, csak nagyon lusta. A pénzt is ha elmegyünk valahova folyton elherdálja, ha kikapja a fizetését akkor abból másnapra már nem sok marad. Ezek miatt félek egy kicsit belevágni az összeköltözésbe, egyáltalán nem tudom meddig mehet ez így hosszútávon :( Mert nekem céljaim vannak stb. Ebből is mindig csak a veszekedés van, hogy nekem a családom segít, neki pedig ezek a körülmények nem adatottak meg.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben?:( 18L
Az a baj, hogy nagyon nagyon szeretem és szeretném jó útra terelni, próbálom "húzni" magammal, de egyszerűen nem megy.
És már teljesen kétségbe vagyok esve, mert én a jövőt nem nyomorogva szeretném leélni, a gyermekeimnek is mindent meg szeretnék majd adni. De ő ezért smemit nem tesz. Mindig csak ígérget meg tervezget, de valamiért sose valósul meg........
Üdv a klubban! Gratulálok a választásodhoz, a "de én szeretem"-mel nem fogtok messzire menni és egész életedben harcolhatsz a mindennapi betevőért. Rosszabb esetben a gyerekeiteknek is. Ja, és ütni is fog. Ismerős a típus. Nagyon hamar szabadulj meg tőle.
35/N
akkor csak én vagyok ennyire naiv, hogy azt hiszem , hogy értem meg fog változni?! :SS :(
szomorú olvasnom amit írtatok, de sajnos magamnak is hazudnék ha nem így gondolnám ahogy ti ... csak ugye a szerelem elvakít...
hát akkor ezek szerint engem nem szeret, mert tudja, hogy mennyire idegesít ez a helyzet... az esti iskolát is simán végig csinálhatta volna de kirúgták, mert nem járt be! legalább meglett volna az érettségije.
A sportot a focit is abbahagyta. Persze link társaságba is került, a haverjaitól is ezt látja ezt a "követendő példát"pff..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!