Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell éreztetni a párommal, hogy elveszíthet? SÜRGŐS!
Mostanában nem nagyon foglalkozik velem, meg szemétkedik, és azt gondolom, attól észhez térne, ha érezné, hogy elveszíthet. De hogy csináljam? Együtt élünk félig, mert náluk lakok iskolaidő alatt.
Kérlek válaszoljatok.
Költözz el, és ne találkozzatok egy ideig, ha erre nem ébred rá, hogy többet kéne törődnie veled, akkor ez a kapcsolat zsákutcába vezet.
Üdv Sátán
Nehéz.... Akkor alkalmazz csendterápiát. Ne beszélj vele, csak apró dolgokban (reggeli,van-e itthon tej), ha megunja, majd megkérdezi, hogy miért csinálod ezt, és akkor megbeszélhetitek az egészet.
Üdv Sátán
A leírásodból úgy tűnik, lehet nem is bánná annyira ha elvesztene...
Egyébként nem tudom mit kell itt körülményeskedni meg játszani. Mi, srácok, nem mindig fogjuk azt, ha egy csaj "éreztetni" akar velünk valamit :P Ne éreztesd, hanem ülj le és mondd meg neki!
Ha együtt laktok suliidőben, akkor fogd magad néha és menj el egyedül sétálni. Az én párom ettől féltékeny lett, mert azt hitte más pasival mászkálok, pedig csak egyedül sétálgattam.
Haley 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!