Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SOS! A férjem üldöz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! A férjem üldöz, hogy szexeljünk, mit csináljak?

Figyelt kérdés
8 hónapja szültem a 3. gyerekünket,semmi kedvem a szexhez, a szoptatás is elveszi a kedvemet, ez nálam így volt mindkét szülés után. A férjem nem érti ezt meg, állandóan jön és akarja...nincs kedvem, mit csináljak?
2013. ápr. 2. 08:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
97%

"SOS! A férjem üldöz, hogy szexeljünk, mit csináljak?"

Szexelj vele.

2013. ápr. 2. 10:46
 22/30 anonim ***** válasza:
72%
A házassághoz a házasélet is hozzá tartozik ha 2 hónapja szültél volna csak, megérteném a dolgot,de akkor is kényeztethetnéd,így 8 hónap után önzőségnek tartom,hogy nem fekszel le vele,gyerekcsináláshoz jó volt?? Kapd össze magad legyen kedved feleség és nő is vagy nem csak anya,nem is értem te hogy nem kívánod.Amúgy egy 8 hónapost nem kell már annyit szoptatni.Ne csodálkozz ha a férjed megunja és keres valakit aki kielégíti az igényeit.
2013. ápr. 2. 11:16
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki, ha 3 gyerek és 8 hónap kihagyás után még engem üldöz, és nem a friss, ropogós, fiatal husikat...Szólj neki, hogy tegyen a kedvedre, vagy "hozza meg a kedved". Ha szeretitek és tisztelitek egymást, akkor meg kell találni az arany középutat. Kommunikáció!
2013. ápr. 2. 11:44
 24/30 A kérdező kommentje:

Persze, örülök én:) de nincs kedvem és egyenlőre meg kell erőszakolnom magamat, hogy újra nekilássunk a dolgoknak:)

eddig "segítettem" neki, tehát konkrétan nincs elhanyagolva.

2013. ápr. 2. 11:45
 25/30 anonim ***** válasza:
85%

"SOS! A férjem üldöz, hogy szexeljünk, mit csináljak?"

Vazze! Hát fussál gyorsabban!!

:)

2013. ápr. 2. 13:26
 26/30 anonim ***** válasza:
23%
vedd rá magad,mert előbb utóbb mást fog üldözni-totál jogosan!!! örülj h eddig kibirta úgy h nem ment félre. ez totál tisztességtelen hozzáállás. ha ennyire nem megy,mond meg neki h feküdjön le nyugodtan mással. az lenne a korrekt részedről
2013. ápr. 2. 14:22
 27/30 anonim ***** válasza:

8 hónap? ne csodálkozz!!!!

te is megérthetnéd őt !!!

2013. ápr. 4. 09:14
 28/30 nusi85 válasza:

Szia. Szerintem tegyél annak érdekében valamit, hogy helyreálljon koztetek a házasélet. Nekem 2 gyerekem van, a nagyobbik 5 kisebbik 1 éves. Oszintén az elso gyerek után nagyon nehezen jottem rendbe, hónapokig nem volt kedvem a szexhez. Aztán úgy dontottem változtatnom kell, hacsak nem akarom, hogy rámenjen a házasságom...elvégre nemcsak én és a gyerek létezik, hanem ugyanúgy van egy szereto és odaadó férjem. Egy szexológus ismerosm ajánlotta, hogy maszturbáljak, de ne az orgazmusig, így mikor a férjemmel kettesben leszunk hamarabb felizgulok. Nameg fontos, hogy ellazuljak. Akkor a párommal kozosen oldottuk meg a dolgot. Mikor a kicsi elaludt, zuhany és kaptam egy kellemes masszázst és kozben kezdett kényeztetni, másnap o kapott ilyet tolem.És lám helyzreállt a dolog, sot nyitottabbak lettunk, sokminden újat kipróbáltunk, sokkal bevállalósabb lettem és annak ellenére hogy van még1 gyerekunk, elég ha elmegyek elotte fehérnemuben és már jon is utánam.

És a tobbiek is megmondták a tutit, ha nem kapja meg toled, félo, hogy máshol fogja keresni...és utólag mégcsak a szemére se vetheted.

Hajrá és próbáld élvezni...Komolyan nem esne jól, ha egy fáraszto nap után este osszebújnátok és jót szexelnétek?

2013. ápr. 4. 10:50
 29/30 anonim válasza:

nállunk fordítva volt :) 4 hetesek voltak az ikreink mikor rá másztam a férjemre mert már nem bírtam magammal

ő akkor csak 1 "eszköz" volt félt h fájdalmat okoz,megvárta míg én a csucsra jutok ő utána felkelt az ágybólés annyit kérdezett ,nem fáj szívem?

nem e fájt e olyat élveztem mint még sosem...

2013. ápr. 4. 12:12
 30/30 kolosszus22 ***** válasza:
Sürgősen változtass a hozzáállásodon, nem egy házasság ment már tönkre ilyen dolgok miatt, sok nő gyerek mellett bizony elhanyagolja a férjét és ez nem sok jóra vezet!
2013. ápr. 4. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!