Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mi lehet a baj. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi lehet a baj. Mit érez és mit szeretne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Talán most először mondthatom azt h szerelmes vagyok és ugy néz ki ennek lassan vége. Én 17 és ő 18 éves. 5 hónapja vagyunk együtt és minden szép és jo, kirándultunk ahol napokig együtt voltunk, de nemrég kezdett picit csendes lenni a barátom, majd nagynehezen kihuztam belőle h azért ilyen mert nem tudja mit akar. Azt mondta megváltoztam és h nem ilyennek ismert meg, nem tudta h ennyire ragaszkodni fogok….de probálja megszokni és meg is akarja szokni ezt…de kért egy pici időt…nem tudom mi az igaz problémája, mert az biztos nem h ragaszkodok, sokmindent elnézek…pl flörtöl elöttem sokszor s szo nélkül hagyom, ugy éreztem eddig h szeret…pénteken meglátjuk mi lesz…nem tudom mire gondoljak…már megunt vagy nem nőtt fel egy komoly kapcsolathoz? Azt mondta nem tudja mit kezdjen magával. Nem akarom elvesziteni mert nagyon szeretem és mellette jol érzem magam…neki köszönhetem h felszabadultabb lettem és még sokmindent. kell nekem nem akarom h VÉGE legyen….L:-S
2009. szept. 20. 13:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem még ő nem készült fel egy komoly kapcs-ra, és megijedt. Lehet kéne egy hét szünetet tartanotok, hogy át tudja gondolni, és aztán megbeszélni! :)
2009. szept. 20. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!