Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy a barátnőmnek pótlék vagy játékszer vagyok csak?
Szóval honnan lehet tudnia azt, hogy egy barátnőnek a pasi csak arra kell, hogy átmenetileg vele legyen, aztán ha talál jobbat akkor azonnal dobja.
Az én barátnőmről és kettőnkről pár adat: Én Pestszentlőrincen lakom,(XVIII. kerület) ő pedig Újpesten, tehát ő Észak-Budapesten én meg Dél-Budapesten. elég messze egymástól, csak a 3-as metró miatt vagyunk úgymond közel egymáshoz. Ennek ellenére ő minden csütörtökön eljön hozzám, egyetem után rögtön, és pénteken is jön és itt alszik és csak szombaton megy haza. Amikor találkozunk mindig mosolyog. NAgyon érzékeny rám. Mikor kérdezem mit érez irántam, azt mondja nagyon szeret, szerelmes belém.(magától mondta már azt is h ugy érzi én vagyok az igazi számára). Rengeteget bántottam, veszekedtem vele nagyon sokat, még a szülei is azt tanácsolták hogy szakítson velem de ő még mindig velem van. Néha elviselhetetlen vagyok a féltékenységem és más miatt. ÉS előttem csak egy barátja volt, akivel 3 hónapot volt együtt, velem meg már 4 és fél hónapja van és gyereket és családot is tervezünk.(és összeköltözést is). Szerintetek én csak átmeneti kellék vagyok neki?
igazság szerint nem tudom mit gondoljak, az előző barátnőmnek voltam pótlék tutira, és csak kihasznált, majd dobott és összejött az exével
de találtam egy kedves hűséges leányzót, aki állítolag szerelmes belém, jobban mint eddig bárkibe állítása szerint
de félek, félek h csak kihasznál, nem tudom mi van az agyában, amikor megkérdeztem ezt tőle, azt mondta h nem, nem vagyok neki átmeneti, azt mondta ha az lennék már keresett volna magának mást :( mi lehet az igaz?
Ugyan, csak annyira bizalmatlan, annyira tele van a régi sebeivel, hogy folyton rám vetíti és ettől teszi függővé, hogy szeretem-e a páromat..
Nos a legújabb dolog (mivel én balga elmondtam az igazat, hogy kb. két évvel ezelőtt voltam oviscsoport találkozón, idős óvónéninkkel), ezért most már azt is kéri a párom, hogy még érettségi találkozóra se menjek el, nem mehetek el. Most komolyan nem értem, mi azzal a baj hogy néhány ember kicsit beszélget, úgy hogy 5-6 vagy mit tudom én hány év múlva találkoznak újra szervezett keretek között, valószínűleg étteremben egy nagy asztalt foglalva (kb. mint banketten).
Rákérdeztem a kérdezőtől (páromtól), valami olyasmit hogy azt hiszi hogy ott mindenki megdugatja magát??? Jó úgy tűnik én vagyok túl szolid, és naiv, és olyan aki merev, meg olyan aki nem tenne ilyeneket és nem is tesz.
Most itt hol a baj? Olyan, mintha velem lenne a baj -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!