Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit tennétek, ha a párotok nem locsolt volna meg titeket húsvétkor?

Figyelt kérdés

Azt mondja, ő ebből már kinőtt, és nem tartják igazából ezt az ünnepet, sőt, kifejezetten idegesíti, hogy ezzel piszkáljuk (mármint a locsolással).

Nekem viszont rosszul esett a dolog, mert a mi családunkban ez régi hagyomány és minden évben megtartjuk...

Ez volt amúgy az első húsvét, amit együtt töltöttünk a párommal náluk.

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. ápr. 1. 22:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
a bibliás hozzászóló voltam. mondjuk ha már ilyen ünnep van, akkor valami mással kiválthatta volna ezt, pl. elvihetett volna valahova, adhatott volna vmit, vagy ilyesmi.
2013. ápr. 1. 22:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Na, az ilyet hívjuk mi, srácok műbalhénak, amitől finoman szólva agyf@szt kapunk! Ebben a dologban most te alkalmazkodsz hozzá, nem pedig ő hozzád. Lehet, hogy majd egy másik dologban fordítva lesz.

Én sem locsoltam meg a párom, de ő nem is csinált belőle gondot.. egyetértettünk abban, hogy kinőttünk a pacsulifújogatásból! Ennyi, tiszta sor.

23F

2013. ápr. 1. 22:51
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, főleg a 10-es és a 11-es válaszolónak. Jó, hát nyilván nem halok bele, hogy ez most kimaradt, meg én mondjuk azért adtam neki csokit, aminek örült is, szóval mondjuk úgy, hogy túl fogom tenni magam rajta. Csak kicsit bántott, hogy annak ellenére sem locsolt meg, hogy direkt említettem neki, hogy jólesne és örülnék neki, ráadásul többször is. De hát van ez így, feléjük nincs hagyománya, ennyi.

A 7-es válaszolónak meg köszönöm a hasznavehetetlen hozzászólását, és hogy 26 éves érett nő létére úgy gondolkodik, mint egy 14 éves csitri. Miért szakítanék vele? -.-' Te jó ég... elhiszem, hogy manapság ez a divat, hogy bármi adódik, egyből kidobjuk a másikat, ahelyett, hogy megoldanánk a dolgot, de kérlek, ne magadból indulj ki! Csak azért, mert most épp volt valami, ami nem esett jól nekem és egy kicsit a szívemre vettem, azért még nem fogok szakítani a párommal, akit nagyon szeretek és akivel jó kapcsolatban élek évek óta! És még te kérdezed meg a koromat?? Úristen...

2013. ápr. 1. 22:59
 14/19 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ lányok! :) Pont ettől annyira jó egy vödör vízzel meglocsolni titeket, mert annyira utáljátok :D ajánlom a párotoknak kölni helyett:)
2013. ápr. 1. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A 7-es vagyok.

Ne haragudj, de nem én hisztizek azon, hogy a párom nem locsolt meg. Akkor most ki is a gyerekes?

Úgy látszik nem értetted a kérdésem ironikus hangvételét. Nem úgy gondolkozok, hogy ezért szakítani kellene, inkább azt próbáltam ezzel kifejezni, hogy egy jól működő kapcsolatban nem kellene egy ilyen hülyeség miatt hisztizni. A megnyilvánulásod bőven kifejezi értelmi szintedet...

2013. ápr. 1. 23:30
 16/19 anonim ***** válasza:

azóta sem locsolkodik?

azért kérdezem, mert nekem sem jól esik hogy nem locsolkodott nekem a párom. :(

nem halok bele, de azért jól esne a legfontosabb embertől akit szeretek. meg hát nálunk hagyomány.

nem halhatnak bele a férfiak!!! ha akarják boldoggá tenni a nőket, akkor tessék !

2016. márc. 31. 19:02
 17/19 anonim válasza:
Én nem utálom a locsolást, de tényleg ne vedd ilyen komolyan
2023. ápr. 8. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:

10 éve írtam ide egy választ kis naív hülyeként, visszaolvasva fogom a fejem. :D

Ilyen miatt siránkozni elképesztő gyerekességre utal. Az emberek nagy része már nem foglalkozik ezzel, nem tartja a hagyományokat. Esetleg egy kis virágot vagy csokit várni, azt megértem, de azt is normálisan ki lehet fejezni. Egyszerűen megbeszéled a másikkal hogy szeretnéd ha figyelmesebb lenne, foglalkozna ezekkel az ünnepekkel és jól esne ha gondolna rád ilyenkor 1-2 aprósággal, példát mondva. Lehet sírni, hogyha mondani kell akkor biztos nem szeret, de ez megint a hülyeség stabil kapuját verdesi.

Elmondta hogy a locsolás nem érdekli, ennek ellenére idegesítés szintjéig toltátok neki a családdal ostoba módon. Joggal mondhatta volna azt, hogy neki elég ebből a kapcsolatból, nem akarja ezt hallgatni.

2023. ápr. 8. 21:03
 19/19 anonim ***** válasza:
18-as: Melyik voltál?
2023. ápr. 8. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!