Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit tennétek, ha a párotok nem locsolt volna meg titeket húsvétkor?

Figyelt kérdés

Azt mondja, ő ebből már kinőtt, és nem tartják igazából ezt az ünnepet, sőt, kifejezetten idegesíti, hogy ezzel piszkáljuk (mármint a locsolással).

Nekem viszont rosszul esett a dolog, mert a mi családunkban ez régi hagyomány és minden évben megtartjuk...

Ez volt amúgy az első húsvét, amit együtt töltöttünk a párommal náluk.

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. ápr. 1. 22:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
utálom, ha meglocsolnak, örülök, hogy a párom nem locsolkodik
2013. ápr. 1. 22:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Az én barátnőmék családjában pedig egyetlen nőt se locsolnak meg, náluk ez így alakult ki. Ahány ház, annyi szokás, édes jó istenem, ne hogy már emiatt haragudj meg rá
2013. ápr. 1. 22:28
 3/19 anonim ***** válasza:
Én is gyűlölöm ezt a locsolkodós cuccot,szerintem tökre igaza van.Nem tennék semmit sem
 4/19 anonim ***** válasza:

ez is csak egy ünnep, esznek, isznak

nem izgat a locsolkodás, soha nem locsolt meg és akkor mi van

5/19 anonim ***** válasza:
55%

Ha legalább a magyartanárok ismernék a Bibliát, ami középiskolai tananyag, azt mondanám, menj vissza oda és tanuld újra. de mivel a magyartanárok sem olvassák el, mi van a Bibliában, és a népi hagyományokkal cserélik fel azt, amiről valójában teljesen mást mond a Biblia, ezért nem mondok semmit.

de azért remélem, nem vagy hívő vagy keresztény, mert az szégyen lenne, ha így írnád tennéd fel itt ezt a kérdést.

2013. ápr. 1. 22:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ó én boldog lennék, ha nem locsolt volna meg. Olyan írdatlan büdös volt a kölnije, hogy a fürdőszoba ajtaja is elhajlott tőle.
2013. ápr. 1. 22:32
 7/19 anonim ***** válasza:

Hűha, micsoda nagy probléma. Most szakítasz vele, mert nem szórta tele a fejedet büdös pacsulival?

Most komolyan, hány éves vagy, hogy ilyen hülyeségeken akadsz fent? Ha őt nem érdekli, minek kell ráerőltetni? Gondolom volt elég ember a családban, aki meglocsolt.

Én is kinőttem már a locsolkodásból, pedig én nő vagyok és a mi családunkban is hagyomány volt én mégsem hagyom magam össze pacsulizni, mert nem szeretem. 26N

2013. ápr. 1. 22:33
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok hívő. Csak nálunk szokás, ennyi. Náluk meg nem, én ezt is értem. Csak mondtam is neki, hogy mi így szoktuk és jól esne, ő meg azt mondta, hogy ő meg nem szereti, nem tartják ezt és hülyeség, hagyjam vele békén. Ez esett rosszul. Megértem, hogyha náluk nem szokás locsolkodni, meg azt is, hogyha már kinőtt belőle. Arról szó sincs, hogy haragudnék rá, egyszerűen csak nem esett jól, mert direkt említettem neki többször is, hogy nálunk viszont ez így szokás és nagyon örülnék neki... azt gondolná az ember, hogy nem olyan nagy kérés megnyomni a spriccert egy kölnisüvegen, de hát láthatóan neki nehéz... :/
2013. ápr. 1. 22:34
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem locsolt meg. Örülök is neki. Elmondása szerint 10 éves kora óta nem volt locsolkodni. Akkor haragudnék, ha elment volna számomra idegen nőcskéket is locsolgatni. Így viszont örülök :D Amúgy is utálom a locsolókat...
2013. ápr. 1. 22:34
 10/19 anonim ***** válasza:

Én is utálom teljes szívemből az egészet, de attól még egy locsolástól nem futok világgá. Édesanyám és a nagymamám locsolom csak, de őket is csak azért, mert tudom, hogy jól esik nekik.

Ha tudom, hogy az aktuális barátnőmnek fontos a dolog, akkor meglocsolom őt is, esetleg az édesanyját is, ha olyan szinten van már a kapcsolat.

Tenni nem tudsz semmit, ez van.

2013. ápr. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!