Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tennétek, ha a párotok nem locsolt volna meg titeket húsvétkor?
Azt mondja, ő ebből már kinőtt, és nem tartják igazából ezt az ünnepet, sőt, kifejezetten idegesíti, hogy ezzel piszkáljuk (mármint a locsolással).
Nekem viszont rosszul esett a dolog, mert a mi családunkban ez régi hagyomány és minden évben megtartjuk...
Ez volt amúgy az első húsvét, amit együtt töltöttünk a párommal náluk.
Ti mit tennétek a helyemben?
ez is csak egy ünnep, esznek, isznak
nem izgat a locsolkodás, soha nem locsolt meg és akkor mi van
Ha legalább a magyartanárok ismernék a Bibliát, ami középiskolai tananyag, azt mondanám, menj vissza oda és tanuld újra. de mivel a magyartanárok sem olvassák el, mi van a Bibliában, és a népi hagyományokkal cserélik fel azt, amiről valójában teljesen mást mond a Biblia, ezért nem mondok semmit.
de azért remélem, nem vagy hívő vagy keresztény, mert az szégyen lenne, ha így írnád tennéd fel itt ezt a kérdést.
Hűha, micsoda nagy probléma. Most szakítasz vele, mert nem szórta tele a fejedet büdös pacsulival?
Most komolyan, hány éves vagy, hogy ilyen hülyeségeken akadsz fent? Ha őt nem érdekli, minek kell ráerőltetni? Gondolom volt elég ember a családban, aki meglocsolt.
Én is kinőttem már a locsolkodásból, pedig én nő vagyok és a mi családunkban is hagyomány volt én mégsem hagyom magam össze pacsulizni, mert nem szeretem. 26N
Én is utálom teljes szívemből az egészet, de attól még egy locsolástól nem futok világgá. Édesanyám és a nagymamám locsolom csak, de őket is csak azért, mert tudom, hogy jól esik nekik.
Ha tudom, hogy az aktuális barátnőmnek fontos a dolog, akkor meglocsolom őt is, esetleg az édesanyját is, ha olyan szinten van már a kapcsolat.
Tenni nem tudsz semmit, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!