Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te öngyilkos lennél, ha melegként minden férfi elutasítana?
Nem alakul úgy az életem, ahogy szeretném. Nincs kapcsolaton, pedig jó lenne. Nekem nem csak a szex számít. Egyedül érzem magam az életemben.
Szitkozódó, mocskolódó kommentelők kerüljenek.
Néha én is gondolkodtam rajta, de rájöttem, hogy nem éri meg. Bár nem utasít el minden férfi, de ők meg többnyire nekem nem kellenek. :D
Én tartós kapcsolatot keresek, nem szexkalandokat, többnyire ezért utasítanak el. De pozitívan fogom fel a dolgokat és azt mondom, ha nem kellek nekik, az ő bajuk. Senki miatt nem dobnám el az életem, TE SE TEDD!!!
26/F (meleg)
Együttérzek veled, mert tényleg nagyon rossz egyedül, ezt én is érzem egyre inkább...
Ennek ellenére az öngyilkosság nem megoldás, mégoly kilátástalannak tűnik is a helyzet. Találni fogsz majd valakit, akivel megtalálod a boldogságot (legalábbis én ezzel nyugtatom magam, bár sajnos tényleg nehéz).
23/F(m)
megnyugtattatok engem :D csak olyan nehéz..
22/f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!