Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire számít Nektek a fiúk külseje, kinézete?
Számít, mert tükrözi a belsőt.
És mindenkiben van egy lenyomat, hogy milyen az ideálja (ez nem feltétlenül egy nagyon fix tipus, lehet több is), és aki hasonlít arra, az hozza a teljes beteljesülést.
:)
Nekem pl. csak a dúshajú, lehetőleg hosszú hajú fiúk tetszenek, hogy csak egy testi jegyet mondjak a sokból, amire kattanok.
Nemtom, ez nekem nem olyan konkrét.
Az nem tükröz genetikai adottságot.
Inkább az adottság a lényeg.:)
Nekem ezek számítanak:
*nem baj, ha egy kicsit pocakos, de ne legyen azért túlsúlyos
*legyen velem egymagas, vagy magasabb
*legyen jó illata
*hozzáillő frizura, akár zselézve is, ha rövid
*a borosta nem baj :)
*szakállat/bajuszt nem szeretem
alap higiénia legyen meg fogmosás hajmosás fürdés na meg az egészsége ápolása
90 kiló fölött nem...az a határ...
"Mért Te milyen vagy?? :))"
180 cm magas,73 kg,zöld szem.
A hajamat magamnak nyírom géppel:
-felül olyan másfél-2 cm,oldalt hátul 3 mm-esre nyírom 2 naponta. Ezzel kb 1 órát vagyok a fürdőben,de ebben benne van az intim szőrtelenítés is,hajvágás,zuhanyzás
Borostám max 3-4 napos,aztán azt is nyírom a villanyborotva pajeszvágójával,mert idegesít
Télen rendesen borotválkozom,mert a kabáthoz meg a sálhoz dörzsölődik és szintén kellemetlen.
Na most a lényeg:
amióta ilyen -számomra és a környezetem számára is- rövid hajat hordok,és van egy pici borostám, jóval több nő néz meg és nagyobb a sikerem náluk. Azelőtt csak olyanoknak jöttem be,akik nekem nem és ez nagyon sz@r volt.
Azelőtt oldalt 7mm-esre,felül olyan 3-4 cm-esre nyírattam a fodrásszal,ahová havonta jártam,de gyorsan nő a hajam és a 4. héten már sz@r volt.
A fodrászcsaj célozgatott rá,hogy nekem a rövidebb sokkal jobb lenne (mert egyszer rövidebbre sikerült),de az olyan egyenletes rövid volt,nem volt felnyírva,de én úgy szeretem,mert kiemeli a fejem tetejét,meg divatos is.
Aztán kezembe vettem a dolgokat:
Azóta magamnak nyírom,mert így olyan a séróm,amilyet én akarok és jóval olcsóbb,hiszen nem tudnék 2-3naponta fodrászhoz menni,meg nem is mennék annyiszor. Szóval praktikusabb így.
Lényeg,hogy több olyan nőnek tetszem,akik nekem is bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!