Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak egy lány megszeretett, kedves, aranyos is, de én nem érzek iránta semmit?
Ahhoz ismerned kell a pasikat és az érzelemvilágukat, hogy tudd, hol a bukta az írásában.
Ez egy ócska nő irománya, aki már kinjában nem tud mit kezdeni magával.
Szerintem reális a kérdése, #1.
Figyelj, én úgy gondolom hogy abból még jó nem sült ki, ha valamit erőltettek, és ha te magad megmondtad, hogy taszít, akkor ha összejönnétek, az idő teltével csak gyűlne és gyűlne a feszültség egy atomrobbanásig. Nem vagy öreg, természetes hogy azt keresed akit neked szánt az ég, és ahogy a leírást olvasom, az nem ez a lány lesz. Az pedig, hogy 'macis és csúnya vagy', szerintem teljesen relatív; nekem a macissal semmi gondom nincs, az meg, hogy valaki milyennek talál, egyéni ízlés kérdése.
Szóval inkább keresd tovább az igazit, aki téged vonz. Egyébként lehet hogy az taszít a lányban épp, hogy ő keres téged. Én is sokszor tapasztaltam már, hogy ha én keresek egy fiút, akkor teljesen passzív a reakciója, de ha flegma vagyok vele, érdektelen, akkor minden fűszálat megmozgatna, hogy meghódítson. Úgyhogy lehet hogy inkább azzal van a gond, hogy nem te tetted meg a lépéseket a lány felé, hanem fordítva.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!