Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak egy lány megszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak egy lány megszeretett, kedves, aranyos is, de én nem érzek iránta semmit?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, de nem értem egyszerűen mi van, miért van ez. 28 éves vagyok de ilyet nem tapasztaltam, hogy szinte minden megvan benne amit keresnék egy nőbe (okos, kedves, aranyos stb), de egyszerűen valamiért taszít, nem tudom megmondani miért. Ő nagyon akarna engem, keres stb. Ha visszautasítom, szerintem nagyon meg fogom bántani. Mivel csúnya vagyok és macis, szerintem nem válogathatok nők terén, örülnöm kéne, hogy valaki szóba állt velem egyáltalán. Ezért ne törődjek vele, hogy nem érzek semmit iránta és inkább jöjjek vele össze, azért mert ilyen külsővel nem válogathatnék?
2013. ápr. 1. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel bukott le?
2013. ápr. 1. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahhoz ismerned kell a pasikat és az érzelemvilágukat, hogy tudd, hol a bukta az írásában.

Ez egy ócska nő irománya, aki már kinjában nem tud mit kezdeni magával.

2013. ápr. 1. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem reális a kérdése, #1.

Figyelj, én úgy gondolom hogy abból még jó nem sült ki, ha valamit erőltettek, és ha te magad megmondtad, hogy taszít, akkor ha összejönnétek, az idő teltével csak gyűlne és gyűlne a feszültség egy atomrobbanásig. Nem vagy öreg, természetes hogy azt keresed akit neked szánt az ég, és ahogy a leírást olvasom, az nem ez a lány lesz. Az pedig, hogy 'macis és csúnya vagy', szerintem teljesen relatív; nekem a macissal semmi gondom nincs, az meg, hogy valaki milyennek talál, egyéni ízlés kérdése.

Szóval inkább keresd tovább az igazit, aki téged vonz. Egyébként lehet hogy az taszít a lányban épp, hogy ő keres téged. Én is sokszor tapasztaltam már, hogy ha én keresek egy fiút, akkor teljesen passzív a reakciója, de ha flegma vagyok vele, érdektelen, akkor minden fűszálat megmozgatna, hogy meghódítson. Úgyhogy lehet hogy inkább azzal van a gond, hogy nem te tetted meg a lépéseket a lány felé, hanem fordítva.:)

2013. ápr. 1. 11:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden megvan,csak a lényeg nincs,ami miatt vonzódnál hozzá.Mindig lehet válogatni,csak kevesebből vagy tovább tart.Van aki kifejezetten macikra utazik,mint én.Csúnya pasi meg nincs,csak ápolatlan.Szóval ha figyelsz az öltözködésre és a tisztaságra nem kéne kevésnek érezni magadat.
2013. ápr. 1. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!