Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud egy fiú úgy igazán szeretni? Fiúk véleménye érdekelne jobban, de lányokét is megköszönném.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és már több mint egy éve szakítottunk a pasimmal. Nemrég megtudta a közös barátunktól, hogy még szeretem és erre jól összeszidott, hogy mért nem mondtam meg neki, hogy mit érzek, mert még ő is szeret. És szeretné újra megpróbálni, de nem tudom mit csináljak. Van olyan, hogy egy fiú kb 2 évig szerelmes ugyanabba a csajba? Nem hiszem, hogy olyan erőteljes tud ez lenni a fiúknál, mint a lányoknál. Vagy? Mondjuk elég hosszú ideig voltunk együtt, és tudom, hogy nem hazudós típus, de vajon tudja, hogy mi az a szerelem?2013. ápr. 1. 02:06
12/19 A kérdező kommentje:
:) Hát kösz, hogy ilyen komolyan veszed. Röviden: 7 hónapig voltunk együtt, aztán komolyan nem tudom, hogy min vesztünk össze. Az utolsó egy hétben rengeteget veszekedtünk, és a vége szakítás lett. De mivel egy társaságba tartozunk, továbbra is találkoztunk. Egy ideig nem nagyon beszéltünk egymással, de az idő folyamán megbékéltünk egymással. Néha komolyan úgy viselkedtünk, mintha járnánk (itt gondolok a féltékenységre, az aggódásra...). És most én másik városban vagyok, a sulim miatt. De amikor haza megyek találkozunk meg facebookon is beszélünk. És aztán egyszer eldöntöttem, hogy ez nem mehet így tovább, megpróbáltam elfelejteni. Nem mentem sehová, ahol ő is ott volt és nem írtam neki semmit. De ez még rosszabb volt és az aki nagyon ismer, az láthatta rajtam, hogy mi bajom van. És így megmondták neki. A többit már tudjátok...:)
2013. ápr. 1. 03:07
13/19 A kérdező kommentje:
ami a nemi életemet illeti, nem volt gond.:D Csináltunk egyet s mást, de a sexig még nem jutottunk el. egyszer majdnem, de én eléggé részeg voltam és azt mondta, hogy nem szeretné, ha részegen feküdnék le vele, mert nem tudja józanon akarnám-e.
2013. ápr. 1. 03:13
14/19 anonim válasza:
Figyelj! Ez akkor betudható egy "kis" szunetnek. De azt javaslom hogy legyél észnél de az a fontos hogy TE jól érezd magad ne csak "szenvedjen" Amúgy meg sok sikert!
15/19 anonim válasza:
Ha ilyen gondoskodó akkor nem lesz itt baj Amúgy egyszer nem rég volt egy 16 éves csajom ő is benyomott és azt se tudta hol van mikor haza kísértem akkor az apja csak röhögött és megköszönte hogy haza hoztam.:D
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Ha lány vagy, akkor valószínűleg megértesz, ha meg fiú, akkor rendkívül rendes lehetsz. :)
2013. ápr. 1. 03:22
17/19 anonim válasza:
régebben írtam hogy 14f :) és köszönöm!
18/19 A kérdező kommentje:
jaj, ne haragudj, csak már nagyon fáradt vagyok, de mégsem tudok aludni.:/ na ez van...
2013. ápr. 1. 03:28
19/19 anonim válasza:
Én azt mondom próbáljátok meg :)) úgy látszik tényleg nem tudjátok egymást elfelejteni és hiányoztok egymásnak . Jöjjetek öszze aztán 1-2 hét után úgyis érezni fogod hogy miylen a kapcsolat esetleg még jobb lesz mint az elött de ha nem akkor viszon szakítsatok végleg. Szerintem egy próbát megér :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!