Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tud egy fiú úgy igazán szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud egy fiú úgy igazán szeretni? Fiúk véleménye érdekelne jobban, de lányokét is megköszönném.

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és már több mint egy éve szakítottunk a pasimmal. Nemrég megtudta a közös barátunktól, hogy még szeretem és erre jól összeszidott, hogy mért nem mondtam meg neki, hogy mit érzek, mert még ő is szeret. És szeretné újra megpróbálni, de nem tudom mit csináljak. Van olyan, hogy egy fiú kb 2 évig szerelmes ugyanabba a csajba? Nem hiszem, hogy olyan erőteljes tud ez lenni a fiúknál, mint a lányoknál. Vagy? Mondjuk elég hosszú ideig voltunk együtt, és tudom, hogy nem hazudós típus, de vajon tudja, hogy mi az a szerelem?
2013. ápr. 1. 02:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Pl. Kasza Tibi egy férfi, aki igazán szeret.
2013. ápr. 1. 02:08
 2/19 anonim ***** válasza:
Úgy igazán nem, inkább csak szeretgetni tudnak. Ez bizonyított, a férfiakban a szerelem viszonylag rövid idő alatt ragaszkodássá alakul. megjegyzendő az is, hogy a legtöbb férfi a szakítás után is magáénak érzi az exét, szinte tulajdonának tartja.
2013. ápr. 1. 02:09
 3/19 anonim ***** válasza:
igen
2013. ápr. 1. 02:09
 4/19 anonim ***** válasza:
Figyu Ha az exedel akarsz járni az olyan mint a medvecsapdaba vissza tenni a lábad . Mert tudja milyen vagy és hogy mi a szokásaid.Az ilyen "tapasztalt" szerelem nem tart sokáig.És amúgy a férfiak tudnak szeretni csak néha titkolják.Pl: Apám egy százados egy csomohelyen határozott és szigorú de anyámat nagyon szereti a. tesoimat is engem is
2013. ápr. 1. 02:25
 5/19 A kérdező kommentje:
de nem lehet, hogy jobb ha többet tudunk egymásról? mert mondjuk tudom, hogy megbízhatok benne, és most ő is olyan dolgokat mesélt, amiből az derül ki, hogy ő is így érez.
2013. ápr. 1. 02:29
 6/19 anonim ***** válasza:
Figyelj van egy leány ismerősöm akivel pont ezt történt mi lett vele mint a kutyák megfarkalta és tovább állt bááár ezt ne vedd készpénznek
2013. ápr. 1. 02:42
 7/19 anonim ***** válasza:
Bizony ez igaz, ilyenkor a csávók motivációja sokszor csak egy kis etyepetye lefetye vagy egy kicsi ingyombingyomtálibetotálibemálibe netán egy kicsi egyerembegyeremtengertánc. Szóval ügyeljél nehogy csak játékszernek használjon és egy pár alkalom után ismét lapátra tegyen. Ennek ellenére bízz az ítélőképességedben hiszen te ismered így te tudod megítélni milyen ember
2013. ápr. 1. 02:46
 8/19 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha osszeszidott akkor miért folytatnad a kapcsolatot legyetek csak barátok tudom sokan mondják hogy így ez így az de nekem a 13 csaj akikel jártafm abbol 8 a lány barátaim közé tartozik es mai napig azok vagyunk 14f
2013. ápr. 1. 02:47
 9/19 A kérdező kommentje:
Barátok nem lehetünk...:/ A másik 2 exem a barátom maradt, de őket nem szerettem ennyire. Egy tarsaságba tartozunk, közös barátaink vannak. Megpróbáltunk barátok maradni, de mindketten féltékenyek voltunk, ha a másik másról beszélt vagy találkozott valakivel. Vagy a pasim, vagy semmim, de az utóbbit nem tudom, hogyan vészelném át.
2013. ápr. 1. 02:56
 10/19 anonim ***** válasza:
Jajj! Elmeselned röviden kb hogy volt.(itt úgy is anonim vagy)
2013. ápr. 1. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!