Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, titeket zavarna ha a barátotok húsvét alkalmából meglocsolná az exét és olyan csajokat, akiktől annó, évekkel ezelőtt, többet akart mint barátság?

Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 23:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Érdekes. Ő is azt emelte ki, hogy mindenhol megeszik egy sütit...
2013. ápr. 1. 00:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen, zavarna engem is.
2013. ápr. 1. 00:26
 13/20 A kérdező kommentje:
Na jó. Akkor nem én vagyok a hülye. Továbbmegyek. Szakítanátok ezért?
2013. ápr. 1. 00:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Én ismerkedéskor kiderítem, hogy hogy van az exekkel és ha tartja a kapcsolatot, nem jövök össze.

Döntsd el, hogy ez téged mennyire zavar és vagy szakíts vagy ne, de ne fenyegetőzz. Gondolok itt a "ha meglocsolod őket, én szakítok mondatra"

Gondold át, ha tartani akarja a kapcsolatot, akkor fogja is. Lesz az exeknek szülinapjuk, névnapjuk, nőnapjuk, stb., amikor illendő köszönteni őket. Ha nekiállsz veszekedni, akkor titokban fogja csinálni. Ha téged ez zavar és nem tudod elfogadni, akkor zárd le a kapcsolatot. Ő tuti hülyének fog nézni, ha emiatt szakítsz vele, mert másképp látja a dolgot.

2013. ápr. 1. 01:11
 15/20 anonim válasza:

Attol függ hogy milyen husvéti locsolos mokához szokott...

de engem zavarna....

2013. ápr. 1. 12:47
 16/20 anonim válasza:
ha amugy minden más oké, akkor szerintem ne hamarkod el a szakitást ....
2013. ápr. 1. 12:49
 17/20 anonim ***** válasza:
zavarna
2013. ápr. 1. 15:21
 18/20 anonim ***** válasza:
nos, mi lett a vége? választ várunk!
2013. ápr. 3. 19:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Kihagyta az exét. Két csajt locsolt meg, az anyukájukkal együtt, de háromkor már nálam volt, itt is maradt. Hát ennyi lett.
2013. ápr. 3. 21:34
 20/20 anonim válasza:
Én kiakadnék.
2014. szept. 24. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!