Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek, ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha a volt barátnő posztolgatna a FB-on a párotok falára, és a párotok nem törölné?

Figyelt kérdés

Egy ideje együtt vagyunk, nekem a jelenlegi párom volt barátnője le van tiltva, így nem tud hozzászólni, és nem látja én mit posztolok a barátom falára..

A barátom azt mondja nem érdekli, mindenki oda ír, ahova akar, igen de nem is törli! És ezzel engem alacsonyít le, hiszen a közös ismerősök meg látják hogy az ex, és a jelenlegi is "teper"...

Ti mit tennétek?

2013. márc. 31. 20:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy ilyesmi nem történik meg. :)

Csak baromira zavar hogy a volt barátnő is posztolgat a falára (ismerőséből látom!), de ő rólam nem tud, én meg elvileg róla nem...

No mindegy, ha valakinek van még tanácsa, hogy esetleg hogyan ugrasszam ki a nyulat a bokorból, ne fogja vissza magát! :)

2013. ápr. 1. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
ne csekkolgasd barátod facebookját máséból. én az exet csináltam ezt elég sokáig, aztán letöröltem arról a face-ről és azóta nem látom sehogyan sem. és jobb is így, egészségesebb, hogy nem ellenőrizgetem. szerintem oldd fel a tiltást, "vedd észre" és jelezd a barátodnak, ez a legtisztább út. ha problémája akad azzal, hogy szóltál, ha kiakad, ha jelenetet rendez, legalább tudod, hogy van valami. de azt ne kérd tőle, hogy ne beszéljenek, törölje, tiltsa, hanem csak kérdezd meg van-e valami. ha azt mondja nem, annak elégnek kell lennie bizonyítékként a szemedben. ülj le vele beszélni :)
2013. ápr. 1. 17:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Az a legnagyobb baj, hogy nem száll re róla az excsaj, ennek a hibbantnak meg még tetszik is, én nem bírom ki, hogy hetente egyszer lássam a barátomat, egyéb dolgok meg még ennél is ritkábban vannak.

Azt mondta nincs köztük semmi se, engem szeret, velem tervez, de mikor egy közös hétvégét sem tudunk összehozni, mert neki állandóan közbejön valami (vagy valaki), mikor lehet hinni egy férfinak?! Most komolyan! Kezd nagyon kiborítani ez az egész!

A lány szívecskéket meg ügyümbügyümöket tesz a falára, ő meg like-olja és visszaszivecskézi? Ez ma már a módi?

2013. ápr. 7. 07:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Ami te posztolsz a barátod falára, azt láthatja ő is. Ez attól függ, hogy a barátodnál hogy van beállítva a face.

De ha másokét látja ott, akkor a tiedet is.

2013. ápr. 7. 10:07
 15/16 A kérdező kommentje:
A lány nem láthatja az én bejegyzéseimet senkinek sem az üzenőfalán, mert nekem tiltva van a csaj! Így semmit sem lát, ami velem kapcsolatos.
2013. ápr. 7. 10:14
 16/16 anonim ***** válasza:

ez így igaz, semmit se lát a kérdezőtől :)

hát nézd, akkor beszélj vele, hogy ez neked kevés, és ha csak ennyit tud nyújtani, akkor gondolkodjon el azon, érdemes-e együtt szenvednetek. talán észreveszi magát. de mindenképpen kedvesen közelíts és ne hozd szóba az exet, csak ha nagyon muszáj

2013. ápr. 7. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!