Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha a volt barátnő posztolgatna a FB-on a párotok falára, és a párotok nem törölné?
Egy ideje együtt vagyunk, nekem a jelenlegi párom volt barátnője le van tiltva, így nem tud hozzászólni, és nem látja én mit posztolok a barátom falára..
A barátom azt mondja nem érdekli, mindenki oda ír, ahova akar, igen de nem is törli! És ezzel engem alacsonyít le, hiszen a közös ismerősök meg látják hogy az ex, és a jelenlegi is "teper"...
Ti mit tennétek?
Bocsi, de ezt hogy érted?
Ne foglalkozzak az exével?
Pontosan, veled van a párod, nem ? Te fogod a kezét, téged csókol, veled bújik ágyba stb. Kit érdekel ki mit posztolgat. Ne hagyd, hogy ennyire függj a fésztől! ÉN az ilyet úgy fogom fel, elengedhetetlen, hogy mások ne beszéljenek rólam, mert beszélnek akár negatívat akár pozitívat, viszont nem megyek és nem esek senki torkának ... mert lehet nem is tudok róla :)
Fogd úgy fel, hogy ennyi öröme van az életben, aztán hagyd , hadd élvezkedjen :D
De miket posztolgat?
Amúgy szerintem nem érdemes túlspilázni a dolgot. Az ex még nincs túl a barátodon, de ő már a csajon igen, ezért telibe lesz*rja, hogy mi van facen. Jól is teszi. Te is kövesd a példáját.
Azzal, hogy pl. odaírnál a csajnak valamit, és kialakulna egy vita közöttetek, csak saját magadat járatnád le egyrészt a barátod, másrészt a közös ismerősök előtt.
ez egyrészről lehet hogy fake :D
másrészről lehet hogy igaz, akkor pedig elég szomorú a dolog. nőjj fel, éld az életed, vegyél egy nagy levegőt és szard le magasról bogaram.
az meg, hogy le van tiltva az új nő, abszolút jó dolog, elvileg azért tetted, hogy ő ne lásson ÉS te sem őt. miért törölné az exed? nem érdekli és nem olyan gyerekes, hogy törölje a múltjából az illetőt.
hogy érted hogy fake? fel akar húzni? :D
én egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!