Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek, ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha a volt barátnő posztolgatna a FB-on a párotok falára, és a párotok nem törölné?

Figyelt kérdés

Egy ideje együtt vagyunk, nekem a jelenlegi párom volt barátnője le van tiltva, így nem tud hozzászólni, és nem látja én mit posztolok a barátom falára..

A barátom azt mondja nem érdekli, mindenki oda ír, ahova akar, igen de nem is törli! És ezzel engem alacsonyít le, hiszen a közös ismerősök meg látják hogy az ex, és a jelenlegi is "teper"...

Ti mit tennétek?

2013. márc. 31. 20:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Éld az életed !
2013. márc. 31. 20:58
 2/16 A kérdező kommentje:

Bocsi, de ezt hogy érted?

Ne foglalkozzak az exével?

2013. márc. 31. 21:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, veled van a párod, nem ? Te fogod a kezét, téged csókol, veled bújik ágyba stb. Kit érdekel ki mit posztolgat. Ne hagyd, hogy ennyire függj a fésztől! ÉN az ilyet úgy fogom fel, elengedhetetlen, hogy mások ne beszéljenek rólam, mert beszélnek akár negatívat akár pozitívat, viszont nem megyek és nem esek senki torkának ... mert lehet nem is tudok róla :)

Fogd úgy fel, hogy ennyi öröme van az életben, aztán hagyd , hadd élvezkedjen :D

2013. márc. 31. 21:20
 4/16 anonim ***** válasza:

De miket posztolgat?

Amúgy szerintem nem érdemes túlspilázni a dolgot. Az ex még nincs túl a barátodon, de ő már a csajon igen, ezért telibe lesz*rja, hogy mi van facen. Jól is teszi. Te is kövesd a példáját.

Azzal, hogy pl. odaírnál a csajnak valamit, és kialakulna egy vita közöttetek, csak saját magadat járatnád le egyrészt a barátod, másrészt a közös ismerősök előtt.

2013. márc. 31. 22:31
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen ám, de a barátom engem már nem like-olgat, nem posztol az én falamra, úgy érzem, hanyagol engem. Tegnap este hozzászólt a volt barátnője egy bejegyzéséhez.
2013. ápr. 1. 07:56
 6/16 anonim ***** válasza:

ez egyrészről lehet hogy fake :D

másrészről lehet hogy igaz, akkor pedig elég szomorú a dolog. nőjj fel, éld az életed, vegyél egy nagy levegőt és szard le magasról bogaram.

az meg, hogy le van tiltva az új nő, abszolút jó dolog, elvileg azért tetted, hogy ő ne lásson ÉS te sem őt. miért törölné az exed? nem érdekli és nem olyan gyerekes, hogy törölje a múltjából az illetőt.

2013. ápr. 1. 08:12
 7/16 A kérdező kommentje:

hogy érted hogy fake? fel akar húzni? :D

én egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot pl.

2013. ápr. 1. 09:00
 8/16 anonim ***** válasza:
A való életben is hanyagol ? Nem szól ott sem hozzád? Nem törődik veled ? Megváltozott a kapcsolatotok, kevesebb találka, szex stb? Mert ha igen, akkor dobd ki és majd találsz egy értelmes fiút, aki képes úgy élni az életet, hogy a facet kizárja belőle és arra használja amire valójában kell :)
2013. ápr. 1. 10:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Őszintén? Egy hete nem találkoztam vele, mert egyiken sem tudtuk összehozni...
2013. ápr. 1. 10:52
 10/16 anonim ***** válasza:
a kérdésre gondoltam, hogy fake, mert nem tűnt valószínűnek, hogy valaki ennyire facebook-függő legyen és a kapcsolatait erre alapozza. de látom, hogy valóban ilyen kis butuska vagy. hát ne csodálkozz ha a párod elhagy majd mert jelenetet rendezel 2-3 lájk meg egy mosolygós fej miatt :)
2013. ápr. 1. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!