Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy régi osztálytársra ráirni hoszú idő után?
Bocsi-bocsi!! NE ÍRJ!!!
Inkább beszélj vele, mert ki fogja nevetni a helyesírásod! :/
Javítok, hogy tényleg lásd a dolgot te is...
Egy régi osztálytársra ráírni(hosszú í) hosszú(hosszú ssz) idő után?
Ha van egy csaj akivel(egybe) közép(rövid ö) óta(hosszú ó) nem találkoztam,(vessző) milyen(ly) ráírni(egybe és hosszú í) a Fécen?
Ahhoz(2 h),(vessző) hogy összefussak(hosszú ssz, egybe, 2 s) vele és tudjak beszélni,(vessző) meg kell(2 l) csetelni(ez mondjuk szerintem nem rossz így, de inkább angolosan szokták írni (chatelni)... lényegtelen) egy közös(rövid ö mindkétszer) helyszínt(ly és hosszú í). Meg nem sülne el rosszul(hosszú ssz)?
Szóval megpróbálhatod az írásban, nagyjából érthető, amit írsz, de eléggé zavaró... több a javítás, mint ami helyes! :/
Fogd diszlexiára, vagy valami, talán elhiszi! :/ De ha komolyat szeretnél, akkor szerintem semmiképp se hazudj ilyesmit! :)
Meg lehet FB-n kamerázni is, úgyhogy gyorsan érd el ezt, aztán akkor már beszélhetsz (feltéve, hogy mindkettőtöknek van mikrofonja)! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!