Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz nekem valaha párkapcsolatom úgy, hogy 25 évig nem volt senkim?
Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 13:20
11/25 anonim válasza:
En nekem se volt eddig senkim 25/f.De mar le mondtam róla,hogy lesz.Tedd ezt is.
13/25 anonim válasza:
Ez mekkora baromság hogy csak rajta múlik. Mintha a nőkön nem múlna és élettelen tárgyak lennének.
"Majd akad valaki..."
Egyesek megelégszenek a szamárral is, vagy egy női ruhába bújtatott lóval, míg másoknak a szerelem csak 1x van az életükben.
14/25 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy ez a sok antiszociális (nem ledegradálva értem) ember aki itt ír nagyjából ugyanaz a pár ember. Nem hiszem hogy ennyi iylen szociális problémákkal élő ember van. persze mindig van valamennyi az én családomban is van egy ilyen nő, de nála is egyértelmű hogy a hozzáállásával van a gond. hiába próbálkoztak nála nem hitte el hogy kellhet valakinek olyan testtel ami neki van. Na de szerencsére nem ez a jellemző, nagyon sajnálom az ilyen embereket , mert az ember társas lény és nem magányra van kitalálva. Persze akinek sajnát döntése az más, de az elég kevés. De az a baj sokan akik ilyenek vagytok nem hiszitek el hogy csak rajtatok mulik a dolog és tudnátok rajta változtatni. Én már segítettem igy egy barátomnak, 180'-os forulatot vett az élete azóta és azóta meg is nősült, ö sem hitte hogy ez lehetséges és mégis. Higgyétek el csak rajtatok mulik.
15/25 anonim válasza:
14: Ez így nem állja meg a helyét teljesen, hogy csak rajtunk múlna. Vannak olyan tényezők, amik tőlünk függetlenek, és igen megnehezítik a pártalálást. Ilyen pl. a rondaság, meg az, ha valaki alacsony. Próbálkozni persze kell, de így is valószínűbb, hogy még a 30-as éveimre is szűz maradok.
16/25 anonim válasza:
Tudod hány ugymond ronda pasi rohangál szép nőkkel... Ami a fontos az ápoltság a magabiztosság, humor. A magasság a legtöbb lányál nem mérvadó. Egy jó haj, egy jó természet simán felül ír egy előnytelen arcot. Az a lényeg hogy tudod magad eladni. Én nem modnom hogy egy alacsony vagy egy csúnya ember ugyanolyan könnyen talál barátnőt mint egy magas jóképű, de alegnagyob hülyeség feladni. A másik volt egy barátom aki igazán jóképű fiú, magas is normál testalkattal. Volt már több barátnője de most épp egyedül van kb 3 éve (31éves). Nagyon nehezen talál társat mert egy életre képtelen ember, valmilyen szinten. Szerencsétlen, tele frusztrációval, és fura szokásokkal, férfiatlan viselkedéssel. Egy normális, kedves jó természetű fiú aki nem egy Brad Pitt, jóval elöbb talál barátnőt mint egy ilyen. De akár egy ronda is ha olyan a hozzáállása. Akiről irtam hogy én segitettem neki egy 175cm magas 110 kg-os szemüveges nagy pocakos srác. Ok, nem két hét alatt találta rá a feleségére de kb pár hónap próbálkozás után már voltak randik, pár rövidebb kapcsolat és most meg már felesége van.
17/25 anonim válasza:
Ez a fajta dolog azoknál működik, akiknek azért nem jutott még pár, mert nem is mernek próbálkozni lányoknál. Ez rám nem igaz, mert már 200 feletti a próbálkozásaim száma, de még egy randi sem jött össze.
18/25 anonim válasza:
nem lehet hogy azzal van gond ahogy próbálkozol???? Sok srác szörnyű stilusban probálkozik (és itt nem csak a közönségesre gondolok) Én rengeteget ismerkedtem a féejem elött nagyon dúrva dolgokat láttam, hallottam, pedig normális srácok voltak csak egyszerűen hülyeségeket irtak. Te mit gondolsz nálad mi a gond? Csak az hogy előnytelen a külsőd?
19/25 anonim válasza:
Nem csak a rossz külsőmnek tulajdonítom a sikertelenségeimet, hanem annak is, hogy beletartozom a "jófiú" kategóriába. Még sosem voltam bunkó lányokkal.
20/25 anonim válasza:
az azért szerencsére nem olyan nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!