Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakító fél miért érzi rosszul magát?!
Ezt mintha csak én irtam volna :(
Mindig annak fáj jobban aki jobban szeret ez aranyszabály. De ha a másik nem szeret akkor is érezheti kellemetlenül magát mert lelkiismeretfurdalása van és sajnál valamennyire, hogy fájdalmat okozott neked.
Ha vannak érzések és szeretitek egymást csak valami elromlott és azért szakit akkor neki is ugyanúgy fáj ahogy neked.
Ez normális. Büszkébbek annál, hogy egy lány előtt (főleg ha az az ex) kimutassák, hogy szenvednek. Félnek, hogy attól gyengének titulálják őket. A másik meg az, hogy nem is szabad kimutatni nagyon. Visszaszerzem az exem c. könyben volt, hogy vidámnak, boldognak kell mutatni magunkat ha belül sírunk is mosolyognunk kell. Az nagyon megzavarja a másikat és elgondolkozik rajta, hogy jól tette-e hogy egy ilyen energikus lányt elhagyott és van esély visszacsinálni :) Persze nem szabad túlzásokba esni. De egy kapcsolatot meg kell gyászolni, de azt magunknak is lehet, nem kell látványosan szenvedni. Neki ezzel valami célja van. Sajnos nem tudom eldönteni, hogy őszinte-e ez a reakció, ezt TE tudnád kideriteni, ha beszélnél vele. Kettesben nehéz megjátszani magunkat, érezni fogod rajta mi van valójában, ha csak nem piszok jó színész.
A büszkeség és tartás nagy az ilyen pasikban. Nálunk is az volt, hogy a haverjainak mesélte el a gondjait, hogy még mindig szeret és hiányzok de közben velem olyan hideg volt mint a jéghegy. Csak annak tárulkozunk ki annak adjunk ki szívünk titkait akiben megbizunk aki megérdemli. Felém sajnos pont ez a bizalma hiányzik igy én nem tudhatom mit él át. Szerintem mindenképpen beszéljél vele de ne cseszd le csak kérdezd meg hogy miért szenved ennyire, hisz ő szakitott. "Minek ezek a szomorú posztok? Hisz már boldog lehetsz megszabadultál tőlem. Komolyan azt várod, hogy elhigyjem őszinte érzéseket takar?"
Fájhat a szakító félnek is. Nyilván ha veled volt X ideig nem voltál számára közömbös, csak rájött mégsem te vagy az, akit akar. Én valamilyen szinten tisztelem az ilyen embereket, legyen fiú, lány, akik szakítanak és keresnek mást és megadják neked is a lehetőséget, hogy megtaláld aki feltétel nélkül tud szeretni. Nézd, ha veled marad nem lett volna teljes a kapcsolat egy idő után. Rájött, biztos lehetsz benne, hogy nem egyik napról a másikra, hogy nem jó az egész és kilépett, de ettől még sok mindent szerethet benned és ez most rosszul esik neki.
Viszont elég gyerekesnek tartom, hogy a fészen kell neki itatni az egereket, miért tartozik ez másokra ? Főleg, hogy te is ismerőse vagy és látod, akkor vagy neked is elmondja ugyanúgy, vagy senkinek sem. Elég lett volna annyi, ha leveszi a közös képeiteket és azt, hogy kapcsolatban van. BÁr mindenhez fel kell nőni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!