Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a párom, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, szerintetek megéri megverni a szeretőjét?

Figyelt kérdés
Lebukott a barátnőm végig hazudott fél éven keresztül, teljesen megaláztak, úgy érzem megörülök, szeretném nagyon alaposan megverni a szeretőjét. Úgy érzem, annyira megaláztak, hogy megéri még ha börtönt is kapok érte. Mit kaphatok, felfüggesztettet, letöltendőt, gondolom nem sok időt kapnék ezért?
2013. márc. 30. 19:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

8 napon túlgyógyuló sérülést ha okozol akkor mész a dutyiba.

Mondjuk jó hülye és vak voltál ha fél éven át semmit sem vettél észre...

2013. márc. 30. 20:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

bocs, de gondolkozzál már

miért a 3-k felet kell megverni, a barátnőd a ludas az egészben, nem más, honnan tudod neki, mint mondott

ha azt akarod hülyét kapjon, szarját rá, nem kell vele foglalkozni egyáltalán, ez jobban idegesítené

egyébként ez nem éri meg, hogy priuszod legyen, pont nőből van sok, gondolkozzál már!! N

2013. márc. 30. 20:02
 13/26 anonim ***** válasza:
ja akkor kellett volna amikor rajtakaptad őket nem utólag mert ez kiterveltnek minősül
2013. márc. 30. 20:03
 14/26 anonim ***** válasza:
Barátnődet kéne nem a szeretőjét..
2013. márc. 30. 20:04
 15/26 anonim ***** válasza:
Te aztán nagyon értelmes lehetsz, gratulálok. Az igazi megalázott rosszfiúk nem kérdeznek ám itt ilyeneket mielőtt cselekednének!Ha neki is mész a gyereknek remélem te kapod majd a nagyobb pofont.
2013. márc. 30. 20:04
 16/26 anonim ***** válasza:
Csak úgy, hogy ne lássa senki! ezt monta nekem is a rendőr, amikor csoportosan elkövetett garázdaság miatt kihallgattak...
2013. márc. 30. 20:06
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Régen azé jobb lett vóna a helyzet, mer elmehettetek vóna a Maunika sóba megkérdezni mi legyen a teendő, de mostmár megszűnt sajnos, most marad a gyakorikérdések....
2013. márc. 30. 20:08
 18/26 Lilikécske ***** válasza:
Nem csodálom, hogy egy ilyen agresszív alak mellett inkább másnál kereste a boldogságot.
2013. márc. 30. 20:18
 19/26 anonim ***** válasza:

"Lebukott a barátnőm végig hazudott fél éven keresztül"

Akkor ki is volt a rossz? A barátnőd vagy a szeretője?

És ne verd meg, te állat! Nyugodj le!! Menj ki és fuss amíg bírsz, vagy valahogy vezesd le az idegességed! Ne csinálj hülyeséget!

2013. márc. 30. 20:36
 20/26 anonim ***** válasza:

De miért a szerető a hibás?

Én is voltam már a cipődben engem is csaltak már meg, de tovább kell lépni!

a pasi nem úgy k*ta be a csajod hogy totál lerészegítette egy bulin,(nah ebben az esetben tényleg megérdemelné a csávó a verést) hanem ez egy fél éves viszony volt amiben a nőcike is jócskán benne volt, a srác hiába verné magát a földhöz is ha a csaj nem akart VOLNA semmit , akkor nem lett VOLNA semmi.. de szerintem a verekedés helyett szard le a hűtlent és nézz a jövőbe és találd meg a boldogságodat, és ne a börtönön gondolkozz :)

sok sikert és fel a fejjel!

2013. márc. 30. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!