Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, szerintetek megéri megverni a szeretőjét?
8 napon túlgyógyuló sérülést ha okozol akkor mész a dutyiba.
Mondjuk jó hülye és vak voltál ha fél éven át semmit sem vettél észre...
bocs, de gondolkozzál már
miért a 3-k felet kell megverni, a barátnőd a ludas az egészben, nem más, honnan tudod neki, mint mondott
ha azt akarod hülyét kapjon, szarját rá, nem kell vele foglalkozni egyáltalán, ez jobban idegesítené
egyébként ez nem éri meg, hogy priuszod legyen, pont nőből van sok, gondolkozzál már!! N
"Lebukott a barátnőm végig hazudott fél éven keresztül"
Akkor ki is volt a rossz? A barátnőd vagy a szeretője?
És ne verd meg, te állat! Nyugodj le!! Menj ki és fuss amíg bírsz, vagy valahogy vezesd le az idegességed! Ne csinálj hülyeséget!
De miért a szerető a hibás?
Én is voltam már a cipődben engem is csaltak már meg, de tovább kell lépni!
a pasi nem úgy k*ta be a csajod hogy totál lerészegítette egy bulin,(nah ebben az esetben tényleg megérdemelné a csávó a verést) hanem ez egy fél éves viszony volt amiben a nőcike is jócskán benne volt, a srác hiába verné magát a földhöz is ha a csaj nem akart VOLNA semmit , akkor nem lett VOLNA semmi.. de szerintem a verekedés helyett szard le a hűtlent és nézz a jövőbe és találd meg a boldogságodat, és ne a börtönön gondolkozz :)
sok sikert és fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!