Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kb a 3. randin lefekszek egy pasival akkor mennyi az esély arra h mellettem marad és nem lép tovább csak azért mert megvoltam?
hehe... az élte nagy kérdései... :D 22
férfi vagyok... a barátnöm 3 (kb) utáén feküdt le velem...
korábban fekszel le... hát kinek mi...sztem nekünk igy volt jobb... sztem te is tegyétek igy...
ha máshogy cselekszel sem itéllek el de vannak a világon intrikák amik azért vannak hogy segitsenek...
döntsd el hogy csak egy akarsz lenni vagy Ő akarsz lenni...
ha meg más finomn szolva is konnyedebb vérmérsékletu...hát ámen...
na most lehet leértékelni...sztem igy helyes...
javaslom hogy rendezd le magad ;)
ez sokadik ilyen tipusu kérdés, ésszel nem bírom felfogni hova ez a rohanás. nincs miről beszélgetni vagy a csók már nem jo?
Kérdésedre: lehetőségek:
-töketlen papucs az melletted marad mert uristen jajj
-melletted marad mert épp nincs mást dugni, de megbecsülésed 0
-huz egy strigulát és letud azzal hogy na ez elég könnyen megvolt
-azt hitte te ennél többre vagy érdemes és szomoruan hazamegy (ez ultraritka)
Ha ugy érzed akkor nyugodtan!
Én a 2. alkalommal feküdtem le a barátnőmmel! 4év! Asszem nincs mit hozzátenni!
3.??Az olyan mint az 1.randi,hiszen nem is ismeritek egymást!?Vagy azért a 3.,mert "futok még egy kört,nehogy azt higyje,könnyűvérű vagyok"?Vagy ő erőlteti?Én még a 3hónapra is azt mondanám,h lehet még várni!Vagy havonta randiztok?:-)Ne akarjál trófea lenni!Én a párommal kb fél év után feküdtem le,mindig azt mondta,értem megéri várni.Ennek 7éve,azóta együtt vagyunk.ha komolyan gondolod vele,várj!
válasz erre: mert nekem szol... neked fél év nekem 3 honap...minden nap találkoztunk büves sokat voltunk együtt... sztem ez büven reális... a fél év már kinzás...
udv:A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!