Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt és nem vagyok szerelmes belé,mert nem tud kimutatni felém semmit... lehetséges hogy szerelmes de nem látom rajta,nagyon nem akaródzik kimutatni.. beszéltünk már erről a dologról,és azt mondta hogy régen másmilyen volt(előttem egy 1éves kapcsolata volt és ott kimutatta) csak mostmár megváltozott.. de nekem ez a kapcsolat így reménytelen,mert ha nem látom rajta az érzelmeket,én sem vagyok szerelmes.. :\\\'( és így szenvedek... nem tudok beleszeretni,pedig képes lennék,csak mutassa ki..
2009. szept. 19. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én is ebben szevedek...a barátom alig mondja, hogy szeretlek, a teloba tök ridfeg, amikor találkozunk megölelget...de amikor ugy alakulna, hogy szakitsunk akkor mondja hogy én vok a mindene,meghogy szeret szeret, imád...de amikor ott vagyunk...és minden ok akkor olyan biztonságban érzi magát h alig mondja...alig mutatja ki. borzalmas..és igy szakitai se tudok.
2009. szept. 19. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Öö, most akkor hogy is van ez? Ha nem szeretitek egymást, minek vagytok együtt?
2009. szept. 19. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sanszos, hogy sérűlt a srác az elöző kapcsolatában és nagyon sok idő kell Neki míg újra a "régi' nem lesz.

Az embereket elég hamar kilehet zökkenteni a "ritmusukból".

Ha szereted, légy türelmes... ha nem, vigye a viz.

2009. szept. 19. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Én barátom is nehezen mutatja ki, hogy mennyire szeret, de már kezd alakulni (7 hónapja vagyunk együtt). És szerintem nálunk tuti az előző kapcsolata a ludas, ami 4,5 évig tartott, és a csaj eléggé kihasználta. Akkor még másmilyen volt, mindent kimutatott, és most szerintem még a tudatalattija korlátolja ezt. Vagy nem tudom, valami hasonló. :D

20L

2009. szept. 19. 17:28
 5/9 A kérdező kommentje:
de szeretjük egymást.. csak én nem érzem azt a nagy lángoló tüzet.. igen talán igazatok van.. és tényleg türelmes vagyok, mert akarom a kapcsolatot,csak nehéz várni.
2009. szept. 19. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Vannak srácok, mint pl én is akiknek nagyon nehéz érzelmeket kimutatnia. Ezt nehéz megérteni és átérezni egy "normál" érzésű embernek. Az, hogy nem mutat ki érzelmet az nem azt jelenti, hogy nem szeret. Én még életemben nem mondtam senkinek, hogy szeretlek. Ez nem azért van, mert nem szeretek/szerettem senkit, hanem van bennem valami, ami gátolja, hogy az érzelmeimet kimutassam. Nem jó tulajdonság, de együtt élni sem könnyű vele. A lényeg, hogy ismerd meg őt jól, és tanulj meg érteni a jelekből, amit esetleg kimutat. Kitartást!
2009. szept. 21. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad magadnak.

Ha nem vagy belé szerelmes minek vagy vele?Miért várod el,hogy ő meg szerelmes legyen beléd,miközben te nem?

"de szeretjük egymást.. csak én nem érzem azt a nagy lángoló tüzet"

Szeretni szereted az anyukádat,apukádat,barátaidat,kutyádat,szomszéd Józsibácsit,mégsem alakítasz ki velük kapcsolatot.A szerelem "kicsit" másról szól,"mint" sima szeretetről.

"ha nem látom rajta az érzelmeket,én sem vagyok szerelmes."

Szerinted ez ettől függ?Majd ha kimutatja,akkor hipp-hopp beleszeretsz?

2009. szept. 21. 18:31
 8/9 A kérdező kommentje:
úgy látom nem érted a kérdésem kedves utolsó.. tanácsért jöttem ide, nem pedig leoltásért.. mind1. nem fogok vele szakítani.eszem ágában sincs
2009. szept. 21. 19:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Tanácsoljam meg,hogy szeress bele valakibe?

Szerintem meg te nem érted.

2009. szept. 21. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!