Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy ő is annyit tegyen értem, mint én
érte? Miért nem lep meg soha semmivel? Miért én keresem
legtöbbször?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy barátságból lett a szerelem, már lassan fél éve vagyunk együtt. Tudom, hogy nagyon szeret, ki is fejezi és mondja is, de ő nem szokott meglepni engem szinte semmivel, mig én sokszor őr. Apróságokkal, nem feltétlen tárgyakkal. Azt hiszem elkövettem azt a hibát, hogy kimutattam, hogy teljesen oda vagyok érte, és ezt le is irtam e-mailben neki, amire konkrétan nem reagált. Bár a problémámat hosszan ki kéne fejteni, mit tudok tenni, hogy ő is annyira oda legyen, mint én? Tegyek úgy, mintha nem érdekelne annyira és akkor " küzdeni" fog?
2009. szept. 19. 16:02
1/8 anonim válasza:
mintha magamat olvasnám...L/17 én is félek hogy annyira kiadtam az érzéseim h semmi érdekes nincs neki...de modnjuk engem meglep csokival ezzel azzal de én pl a virágot nayon hiányolom.
2009. szept. 19. 16:22
2/8 anonim válasza:
ez semmi.. én még semmit nem kaptam tőle 4 hónap alatt.. egy kocka csokit se.. :D
2009. szept. 19. 16:34
3/8 anonim válasza:
Szerintem tegyél úgy mintha nem érdekelne, ha nem veszi észre magát dobd. Éreztesd vele hogy ez igy neked nem jó. De el is mondhatod neki. Ha szeret akkor küzdeni fog, és bizonyít.
18/L
2009. szept. 19. 16:48
4/8 anonim válasza:
Én 1,5éve vok 1ütt párommal...az elején még ha akartam volna se tudtam volna levakarni magamról...sokszor lepett meg virággal, csokival, cuki kis üzikkel(1időben papírzsepire írkáltunk 1másnak kis szívecskés üziket)de mostanában már csak én szoktam őt meglepni és sokszor kifejezetten feleslegesnek érzem magam...szal sztem csináld azt, hogy szard le a fejét, ne keresd, ha nem keres, akkor hagyd a francba, mert nem is kellesz neki, azért én ha egy 7ig nem jövök haza, annak szokott lenni eredménye, mert keres, meg vár naon, szal csináld ezt, ne keresd és várj...
23/L
2009. szept. 19. 17:04
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. Amúgy éppen ezt akarom tenni, igaz most ő megy el egy hétre, de nem fogom keresni. Én szoktam általában meglepni fehérnemű meg minden, ha csak megemlit vmit h tetszik, már szinte rajtam is van vagy megcsinálom, igaz azért tudom h hálás, de a részéről is elvárnám néha... veszekedést nem akarok, magától kellene rájönnie. nagyon szeretem és értelmes és tényleg amugy minden ok, csak azt hiszem tipikus női hibába estem /estünk... mert mig mi már elképzeltük a közös jövőt addig ők csak úgy elvannak, élvezik a mi kényeztetésünket, és bár szeretnek (azt hiszem), nem törik magukat... utánaolvastam a neten is, hogy hol rontják el a nők, és sok jó tipp van. Ezt fogom...kivancsi vok az eredményre (igaz tegnap megirtam neki smsben h ezentul hivjon vagy irjon ő, mert igy nem működik). Bár megmondom őszintén én utálom azt, hogy taktikáznunk kell ahhoz hogy igazán kihozzuk egy pasiból azt amit akarunk. Nem tudom miért nem működik a dolog úgy, ha mi megadunk mindent ami tőlünk telik? Az túl egyszerű? Eléjük van rakva minden? Csak nekik is ki kéne tenni ami van és minden tökéletes lenne...e helyett hülye praktikák, meg trükkök kellenek... És ráadásul én rosszul érzem magam ha nem keresem, nehezemre esik... mig nekik nem, szoval értitek...úgy érjünk el valamit, hogy közben nekünk rossz, csak mert a pasik ...már bocs...de vmilyen szinten hülyék. :)Na mindegy, köszi a tippeket, remélem beválnak.
2009. szept. 19. 18:31
6/8 A kérdező kommentje:
Ja.. és a virág nekem is hiányzik... volt pasimtól azért sokszor kaptam.
2009. szept. 19. 18:32
7/8 anonim válasza:
a "virágos" vagyok. lenne kedved bezsélni privátban? nagyon sokban hasonblit a problémánk..
2009. szept. 21. 20:14
8/8 A kérdező kommentje:
Persze. vegyél fel nyugodtan msnen vagy irj e-mailt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!