Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ajándék ötletek? (a többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék ötletek? (a többi lent)

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok a barátom 18. Április végén leszünk együtt 1 éve. Nem szoktunk egymásnak ajándékot venni, mert nem vagyok én se olyan meg ő se aki elvárja. de szerintem most azért illene valamivel meglepni. De ajándékötletből nem vagyok valami jó szóval légyszíves segítsetek, köszönöm szépen.
2013. márc. 30. 00:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Te ismered a barátodat, hogy minek örülne.

Amúgy ha nincs semmi ötlet akkor kotyvasszál valamit...

2013. márc. 30. 01:02
 2/4 anonim ***** válasza:
csinálj egy romantikus estét az általad elkészített étellel,sütivel
2013. márc. 30. 01:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne vegyél neki semmit!!Add neki magadat!Hivd el egy ebédre,egy olyan ebédre amit te föztél!És közben miközben ebédeltek meséld el neki hogy mennyire nagyon szereted!Ez többet és bármilyen hülye kacatnál!
2013. márc. 30. 01:13
 4/4 anonim válasza:
Esetleg egy fényképalbum a legszebb pillanatokból, ami neked nagyon sokat jelentettek. :)20/L
2013. márc. 30. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!